Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de çalılıyordum, dayanamayıp işten çıktım. Şimdi geri dönmek istiyorum..?

marji

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben hizmetli olarak meb de çalışıyyordum yoğun baskı ve soruşturmalar sonucu işimi elimden aldılar ben raporlu iken müstafi syadılar.. şimdi ben işme geri dönmek istiyorum ama meb öğretmen alıcaz o yüzden ödenek yok seni geri işe alamıyız diyor. oysaki hizmetli açığı da çok...ben engelliyim özel sektör de çalışamıyorum. bu haksızlığı kime şikayet edecem de işime geri dönebilecem? kanun da müstafi olan personel 1 yıl sonra görevine dönebilir diyor.. ama bu hakkı bana bakanlık ödenek yok diye kullandırmıyor... bilgisi olan????

sizi neden müstafi saydılar.raporunuzda veya başka bişeyde usülsüzlük mü buldular ?

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun canını sıkma sana benim yaşadıklarımdan deneyimimden dolayı bildiğim için bilgi vereyim mobing baskılardan dolayı hastaneye git rapor al ve bununla ilgili sana yapılanlar ile ilgili ne var ne yok topla evrakları şahitleri ne varsa elinde ve bulunduğun ildeki en yakın idare mahkemesine git dava aç 150tl. masrafı var ve kazandıkdan sonra işe iaden oluyor ve bununla kalma bitmedi sorumlular hakkında şikayetci ol ve kurumun hakkında maddi manevi tazminat davası aç geçmiş olsun

Üst Alt