Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB rehberlik ve araştırma'da maaşlar ne kadar?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ram da işe başladım benim gibi ramda yeni başlayan arkadaşların maaşı ne kadar ?

merhaba hangi kadroda başladığınız önemli dün milli eğitime 2 -3 tane hizmetli başlattık 1960 civarı bi maaş yaptık.

hizmetli olarak atandım yüzde 93 engelliyim 1926 tl dediler vergi indirimi dahil

daha önceden alınmış vergi indiriminiz mi vardı yoksa girmemeleri gerek.Maliyeden vergi indirim belgeniz olmalı.vergi indirimiyle bu rakam az olmuş gibi bi daha kontrol ettirin mutemedinize...

banada az gibi geldi işleme gerek yok otomatik olacak dediler sağlık raporumu 2 yıl falan önce almıştım ama iş için almamıştım önceden hiç vergi indirimi girişim yok zaten bu ilk işim,bu arada ben bekarım ve çocuğumda yok

% 93 oranlı vergi indirim raporunuz var ve maaşınız 1926 tl ise bir yanlışlık vardır kurumunuzun maaşını yapan memura tekrar gözden geçirmesini rica edin, ancak vergi indiriminiz yok evli değilsiniz ve çocuğunuzda yok o zaman normal maaşınız.

zaten vergi indirim belgeniz yoksa sizin raporunuzu giremezler.girerlerse ilerde kişi borcu çıkabilir maliyeye müracat edip vergi indirim belgesi almanız şart.ben baktım bi kaç gün önce giriş yaptığımız bi hizmetli bayanada aynı maaşı yapmışız.oda bekar ve vergi indirimi belgesi henüz yok.bir an önce müracat edip vergi indirim belgenizi alın derim kolay gelsin.

Üst Alt