Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB kadrosundan tercih yapacak Lisans mezunları DİKKAT!

şeymah

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Zorunlu yer değiştirmeye tabi olmayan personelin yani eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı dışında kalan personelinin yer değişikliği işlemleri 12.10.2013 tarih ve 28793 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında çıkardığı yönetmelikle yapılmaktadır. Bu yönetmelige göreeğitim ve öğretim hizmetleri sınıfı dışında kalan personelinin yer değişikliklerinde il içi 3 yıl, il dışı için 5 yıl şartı getirilmiştir.

Yer değiştirmede 5 yıl şartı çok ağır - Memurlar.Net

Sadece lisans değil bütün engelliler için sıkıntı olacak bir durum yasa ile verilen haklar yönetmelikler ile geri alınıyor bakalım engellilere nasıl vuracak bu durum ...

5 yıl orda yaşasın ne olacak ki :D türkiyenin heryeri güzel..alsın eşini ailesini göç etsin büyütülecek bişi değil..ha illla zor gelirse 2014 sınavını beklesin ama 65 puanla bidaha zor atanılıır 2014 de

Evet Bio haklısın. Tercih yapacak olan bizlerin hepimizin kafasında dolaşan sorular bunlar. Evet yönetmelik böyle diyorlar ve sana söyleyecek bir söz kalmıyor. En azından bunları bilelim de biz de stratejimizi ona göre belirleyelim.

Bir de şu var:

"Mantıken ters bir durum olmasına rağmen yönetmelik böyleymiş.Sınavlar kendi içinde değerlendirilir sanıyordum fakat dayanağı böyle.

Yerleştirme yapılamayacak haller

MADDE 16 ‒ (1) Bu Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, herhangi bir kadroya yerleştirilen adaylar, iki yıl geçmedikçe tekrar yerleştirilemez."

ÖMSS 3.Atamada MEB Tercih Yapılacak Tüm Engellilere DİKKAT. ÇOK ÖNEMLİ. - Memurlar.Net - Forum

:D ben çok mutluyum böyle olduğuna Neden mi ? Engelliler belki birlik olur ama hiç sanmıyorum bu kadar çok nüfusa sahip olan bizler maalesef bunu güç olarak kullanamıyor. Kimisi çıkarları kimisi bilmediğinden kimisi işe siyaset kattığından sonuca varılamıyor. Yasa olarak sunulan avantaj gibi görülen durumlar bir kararname ile yönetmelikle değiştirilip elden alınıyor. İYİ UYKULAR. :) Herkesin bir şikayeti var herkes haksızlıktan bahsediyor ama icraata gelince armut piş ağzıma düş, Bana dokunmayan yılan bin yaşasın benim işim tamamdır diğerlerinden banane gibi düşünceler varolduğu sürece buda böyle devam edecek engelliler önlerine ne konursa ona razı olmak durumundan öteye gidemeyeceklerdir....

mühendis3232;Türkiye'nin her yeri birbirinden güzel, ona bi diyecek yok zaten. o değil de; işte mesele o kadar kolay değil herkes için. kaç tane farklı engeli olan insan tanıyorsun, kaç tanesinin hayatını nasıl şartlarda devam ettiğini biliyorsun? vs. vs. başka diyecek bir şey yok:)

İşte bende ondan bahsediyorum tek sen dile getirdiğine göre kimse şikayetci değil şeyma :)

şikayetçi olan yoksa ne âlâ İbrahim :D ohh diyelim o zaman maşallah.

Evet başlarına gelince canları sıkılınca işleri ters gidince şikayetci olurlar meraklanma evet evet MaşAllah.. :)

arkadaşlar nisandaki ekpss de meb kadrosu genelde. lisans mezunuyum. açıklanacak görev nasıl bir görev olur meb için ? ve bulunduğum yerde 6 kişi atanacağını ve taşra teşkilatı olarak gözüküyor kılavuzda. merkez dışında ilçelere kazanırda atanırsam imkanı yok gidemem. görevlendirilme yerim neresi olur ?

şeymah;
evet şeyma hanım kimse şikayetçi değil gibi :) şikayetçi olması için çok özel bir durum olmalı..sağlık hizmetleri için yerinden ayrılamayanlar olabilir bnm aklıma başka sebep gelmiyo..yada insanlar en kötü bir yerleşeyimde sonrası allah kerim diyor..

NETBUS;
kardeşim bunu bende merak ediyorum yani seni o ilde herhangi bir ilçeye köye kasabaya verebilir..o yüzden ben 95 üstü puan alıp sadece il merkezi tercihleri yapıcam..izmir ve tüm ilçeleri demiş:) karşıyakayada düşebilirsin izmirin en üçra yerinede..yeni başlayan birinide mutlaka taşraya vereceklerdir. o yüzden tercih edeceğin ilin ilçelerini iyi araştır

Üst Alt