Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meb atamam oldu. Tayin dilekçesini mail attım ancak geri dönüş olmadı..?

SOSYAL ADAM

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Istanbul meb atamam oldu. Ben ankarada yaşıyorum. Duyuruda mail ile dilekçe gönderilebileceği yazıyordu. Gönderdim ankara istiyorum diye. 3 gün oldu. bugunde belli bir süre aralığında istanbul meb evrakların teslimini istiyor. Şimdi ben dilekçeyi mail attim.bu sure dolarsa atama iptal olur mu ? Simdiden teşekkür ediyorum

bende afyona atandım aradım sordum bana haftaya çarşamba perşembe günü evrağın afyona ulaşır dediler afyonu aradım oradakilere söyledim durumu istanbulda evrak teslim tarihi 9.9.2016 son bir sorun olurmu dedim evrağın geldiğinden sonra ya sen ara yada biz ararız gelirse evrağın ayın 19 una kadar diğer evraklarını getirmen gerekiyor dedi büyük ihtimalle seninde aynıdır.

Bu arada ist mebi ara evrağım sonuçlandımı bir gelişme varmı die sor ben sordum ordaki bayan kalktı evrağıma baktı senin evrağın olumlu sonuçlanmış afyona atanmışın evrağın gidicek dedi :)

İstedikleri süre içinde evraklarınızı kargoyla ya da iadeli taahhütlü olarak gönderin bir sorun olmaz.

Mail adresini vermişler dilekçeyi doldurup foto çekip mail attim sorun olur mu acaba direk şu adrese gönderin diye bişey yoktu.

Üst Alt