Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB 300 öğretmen alıyor. Konuyla ilgili duyuru yapıldı

esma82

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
2014 yılında yapılan Engelli Memur Seçme Sınavına katılan adaylar arasından EKPSS puanı üstünlüğüne göre 300 kontenjana engelli öğretmen alımı yapılacaktır.Başvurular 18-24 şubatta arkadaşlar

Aynen ..ben zaten giremedım snava 2016 ya inşallah İnşallah siz atanırsınız kaç puanınız var..son öğrtmen alımında hepsı 70 uzerı oldugu açıklandı aslında neden taban ve tavan puanları açıklamıyorlarkı

71 puanla kapandı. Formasyonu bitirmiş olanlarda eklendiğinden iş yibe sıkıntıya girdi bakalım benim 66 küsür hayırlısı inşallah atanırız

İnşallah atamanız olur olursa paylaşın lutfen..olmazsa nısan alımlarında memurluk olur bence sizin...bu puan aşağı yukarı nekadar net yaptınız benım matematığım yok snava bıcok arkadaş kolay dıyor ama bence pek de dedıklerı gıbı değil.

Netleri hatırlamıyorumda 1 ay çalışan biri 80 rahat alır benim çalışma şansım olmadı sınavda ameliyat olduğum ayağım ağrımıştı sıkıntı oldu. Nasip kısmet herşey :)

Haklısınız ..hayırlısı olur inşallah..bol şanslar dilerim inşallah gönlünüzce olur

Niye bu kadar cok yazik devlete her ile 1 er tane toplamda 81 tane neyimize yetmez. Hatta o bile fazla. 20- 30 kisi makuldur.

Engelli ögretmen subat atamaları

18-24 subat arasında ekpss puanıyla engelli ögretmen atama başvuruları başlıyor , kimler başvuru yapacak ?

hayırlısı bakalım , hangi bölümlerden ne kadar alacaklar bilgisi olan varmı , ben baktım ama bişi bulamadım

Merhaba arkadaşlar engelli öğretmen yüzdesi %40 ve üzeri mi bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Zaten ekpss ye girmek için % 40 ve üzeri olmak zorunda ..bu öğretmenlıkte şu oran memurlukta şu oran dıye ayrım yapılmıyor

ben bugün basvuru yaptım , diploma , ekpss sonuc belgesi ve özürlü raporunu istediler fotokopi cekip hepsini dosyaladılar daha öncekinde sadece bakmışlardı

kontejyanla alım yok puan ustunluğune gore yanı bu su demek en yuksek puanı olan 300 kısı alınacak branşları ne olursa olsun

600 küsür başvuru vamış öğretmenliğe sanırım bunların hepsi alınıcakmış sanırım yarın açıklanıcakmış.

600 olmaz cünkü daha devam ediyor basvurular , hepsi alınmayacak adamlar zaten 300 kişi diye acıklama yaptı , keşke dedigin gibi olsa ama malasef

en yuksek puanlı 300 kişi ....alımlardan sonra açıklamıyorlarda ayrıntıyı

best;

bu görüşmeleri yapan ahmet hocadır crush32 nickli memurlar.nette kendisi bizzat söyledi neyse uzatmıyacağım kolay gelsin.

Arkadaşlar raporu yeni alanlar için öğretmenlik başvurusu için nasıl Yapılıyor bilgi verirmisiniz

'014 ekpss snavına gırmıs olmanız gereklı rapor yenı dedıgınıze gore 2016 dakı ekpss ye gıreceksınız ..snava gırmeden başvuru yapılmıyor

esma82;

esma bi şey soracağım maliye mezunu formasyon alanlar da öğretmenlik için başvurabiliyorlar mı

2015 öğretmenlik Sınavına gircem Mayıs başvurusunda rapor gösterilmede mi olmuyor

Üst Alt