Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Matematik bilgim hiç yok. EKPSS ile atanabilecek puan alabilir miyim?

Badmen

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ama matematiğim sıfır atanabilirmiyim

Diğer dersleri iyi yaparsan neden olmasın. Ama matematik için temelden başlasan iyi edersin. Yapabildiğin kadar...

Ekpss matematiği zor değil ki.Sınava çok var.Çalışırsan yaparsın bence

Ben sıfır matematik bilgisiyle ve sıfır matematik çalışmasıyla soruların yarısını yaptım 15/7.sıfır çeksem puan 70 anca gelirdi, atanma şansı bile kalmazdı.O 8 matematik sorusunu da yapabilseydim ilk atamada atanmıştım 1 yıl beklemezdim istediğim yere yerleşmiştim.

şimdi iyi puan aldım diyelim ne gibi alanlara gidebilirim?

Bitirdiğin bölümü söylemelisin yoksa nerden bileyim?Mühendislik,biolog,diyetisyen,çözümleyici,mimar,avukat,kuran kursu öğreticiliği gibi alanlardan mezunsan o meslekleri tercih edersin.Benim gibi iibf mezunuysan düz memurluk tercih edersin:)

Matematik hiç yapmazsın diğerlerinden iyi yaparsan olur tabi .

Hiç matamatik yapmadim 84 aldim 1600 cu oldum ve atandim yani hiç matamatik yapmadanda olabilir

Lise m.e.b hizmetli olarak atanmiştim

poyraz.

Hımm demekki ortaöğretim matematik yapan az kişi varmış.Lisanstan 5-10 tane yapmadan o puan mümkün değil benim gördüğüm kadarıyla.

Lisansta da 60 soru yokmu ayrica orta ogretim olarak 52 bin kişi ike yarişmişiz lisans bunun anca onda biridir ve hiç mat. Yapmadanda lidansdanda atalina bilinir bence

poyraz.

Standart sapma olmasa(çoğunluğun çözemediği soruyla herkesin çözdüğü arasındaki puan farkı) dediğiniz doğrudur.Mesela 10 tane genel kültür sorusu yerine 8 tane matematik daha fazla puan getiriyor.Küsüratlarla çok fazla sıra oynuyor.Mesela benden 0.70 puan düşük olan birisiyle aramızda tam 238 kişi var:)0.70 ile.

Ekpss de Matematik yapmadan kaç puan alınabilir lisans düzeyi

Merhaba arkadaşlar ben ilk defa 2018 ekpss sınavına gireceğim soru tipleri hakkında bilgim yok ekpss 2016 sınavının sorularının tamamını bulamadım nette yok galiba Türkçe de dil bilgisini kavrayamdim bir türlü kafa almadı oradan kaç soru gelir ? Birde coğrafya ilk konusu olan coğrafi konum da sıkıntı yaşıyorum zaten matematiğe hiç bulasmayacağım lisans işletme mezunuyum sizce memurluk için kaç puan lazım bana??

Üst Alt