Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Marmara Bölgesi sağlık kurulu sonucu gelen var mı?

dado84

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
65
Arkadaşlar konu açıyorum ama İstanbul'da olan Avrupa yakasında ikamet eden Marmara Bölgesi sağlık kurulundan sonuç alabilen oldumu acaba 8 ay oldu seneyi dolduracağız böyle giderse 🤣 en son Ağustos ayında işlem görmüş evrak ama belki sonucu gelen olmuştur

@dado84, hala gelmedimi senin sen gidip sordun mu ?

@dado84, bide tam 9 ay dolmadan vermiyorlar sanirim benim tam 9 ay oldu oyle geldi bir ay bir aydir ordan kâr ederiz diyorlar bence

Kardeşim en son unkapanina gittim 13 ağustosta işlem görmüş artık doktorların önünde dedi ama ondan sonra bir haber gelmedi Galiba bu aralar belli olur artik Eylül sonuna kadar haber gelir herhalde sana nasıl geldi haber SGK mi aradı yazılı evrak mi geliyor eline ?

@dado84, ben sana soyliyim ekim ayinin 9 unda sgk gelir 10 unda sana haber verirler dosyalar 9 unda geliyormus her ay bana vatan caddesi sgk daki kadin oyle soyledi

@yasinbey,
Eyvallah kardeşim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun geç olsun mutlu olalım en sonunda

Üst Alt