Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliyim. EKPSS ile atanmak için emekliliği ne zaman iptal ettireyim?

desert83

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2 yıldır malulen emekliyim.simdi 3. atamalarda memurlugumu bekliyorum.beni nasıl bir prosedur bekliyor?emekliligimi tam olarak ne zaman iptal ettirmeliyim?tesekkurler....

iptal ettirip başlayabilirsin atanırsan ama engelli emekli olmaman gerekli engelli emekli olursan iptal ettirsen bile başlayamazsın

engelli emekliden kastınız nedir? ben sgk dan malulen emekli durumundayim.ben memur olabilecek miyim? tesekkurler

malulen emeklilik ile engelli emeklilik farklı şeyler. engelli emklilik pirimi ve yılı dolmuş kişilerin yaşa bağliı olmaksızın emekli olması malulen emeklilik en az%60 rapor oranı 10 yıl sigorta süresi ve 1800 pirim günü ve hastalığı malufliyet cetvelinde olması gereken kişiler

bu kişiler başka işte çalışamazlar emekliliğini iptal ettirirse kamuda çalışabilir. engelli emekliler başka işte çalışabilir kamuda çalışamaz emekliliğini iptal ettirse bile burda konu açan çok kişi oldu atandım ama almadılar diye.

Ben sgk gan emekli oldum sosyal güvenlik destek pirimi ile çalışabliyorum ben memurluk sınavlarına girer ve kazanır isem emekli maaşımı kestirip memur olarak atanamammı.

özel sektör de rezil rüsva oluyor emekliler ne saati belli ne işin tanımı daha nelerr nelerr.

Üst Alt