Selamlar,Yüzde 60 olarak malulen emekliyim.Aylık alıyorum.Bundan önce 2008 yılında yüzde 50 küsür özürlü raporum vardı ve ben bilgisizliğim sonucu heyetteki bi doktora araç kullanamıyorum demiştim sordukları zaman.Şimdi bi çok kez denedim bizim normal vitesli arabayı zorlanmadan kullanabiliyorum.Hastaneden H sınıfı ehliyet için tekrar heyete girmem gerektiğini söylediler.Durumun düzelip düzelmeyeceği mechul.Verirler mi bilmiyorum.
Normal araba ehliyeti almak istesem alamazmıyım peki ? Normal ehliyet raporu için tek bi doktorun özel muaynesine gidip alınabiliyormuş bunu h sınıfı içinde yapabilirmiyim ? norolojiye yönlendirmişti sağlık ocağı.
Birde heyete girmeye çekindim.Malulen emekliliğim iptal olur mu sizce rapor alınca ?
Normal araba ehliyeti almak istesem alamazmıyım peki ? Normal ehliyet raporu için tek bi doktorun özel muaynesine gidip alınabiliyormuş bunu h sınıfı içinde yapabilirmiyim ? norolojiye yönlendirmişti sağlık ocağı.
Birde heyete girmeye çekindim.Malulen emekliliğim iptal olur mu sizce rapor alınca ?