Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilikte işe başlangıç tarihi..?

nakres1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2007 yılında ücretli ögretmenlige başlayis sgk girişim var
2008 ağustos ayında askerlikte manik depresif teşhisi verip 2 ay hava değişimı aldım .
2012 yılında kadrolu öğretmenliğe atandim. Kadrolu öğretmenliğe başlarken sağlıklı bir rahatsızlığı yoktur raporu aldım ki rahatsizligim o dönem iyileşmiş ti suan çalışma koşullarmı zor etkiliyor bu rahatsızlık

benim merk ettiğim konu şu
Doktorum istersen yüzde 60 çalışma gücü kaybı raporu veririm dedi ama bugün itibariyle 10 yıl çalışma sattim dolmadı 10 yil çalışma koşulunu sağladığimda sgk beni emekliye sevk etme kararı almaya kalkerken 2012 yine yani kadrolu ogretmenligi mi yoksa 2007 yimi dikkate alır
ki şayet 2012 dikkate alırsa 2008 rahatsızlık teşhisi askerlik terhisinde hava değişimi olarak gozuktugu için olumsuz karar verirler mi yoksa 2007 sgk başlangıç tarihinmi dikkate alır
çalışmak istiyorum ama bu dönemde rahatsizligim ilerledi konuyu açıklık getirirseniz sevinirim saygilar...

nakres1

Malulen emeklilikte ilk kez sigortalı olduğunuz tarih temel alınır. İlk girişiniz 2007 ise, 2017'de malulen emekliliği hak ediyor olursunuz. O zaman geldiğinde en az 1800 priminiz de olmalı.

Üst Alt