Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik başvurum 7 aydır sonuçlanmadı..?

cihatcengiz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
Merhabalar;

Çift kalp kapakçık ameliyatı ve aort kapakçık amaliyatı oldum kalbim %20 MALÜLİYET için başvurdum 7 ay oldu şuan son işlem şu şekilde yazıyor.

İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ-6 (4/A TAHSİS ÖLÜM / MALÜLİYET / İŞ KAZASI)

Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ne demek bu ?
Aradığımızda da bilgi alamıyoruz

Sorduk işlemde deniliyor bekliyoruz son olarak böyle işlem gördü. bu 2025 de olan işlemler.
2024 de temmuzda başvuru yapmıştım

Evrakın emeklilik servisine gitmiş görünüyor günlük ödemelere e devletten bakabilirsin

@Bülent 74,

Merhabalar günlük baktım birşey çıkmadı.
Bu son işlemi görünce biraz umutlandım olmuş sayabilirmiyim emekli yoksa hala beklemeye devam mı etmeliyim

@cihatcengiz, Malulen emeklilik ile ilgili dosyanız sağlık kurulu tarafından incelenmiş geri SGK'ya gönderilmiş. Kabul mu olmuş red mi edilmiş bunu SGK'ya gidip sormalısınız. 7 ay uzun bir süre şimdiye kadar olumlu yada olumsuz bir sonuç olmalıydı.

Size işlemde demişler ama ne tür bir işlemde 🤔 En azından oradaki memur dosyanın içeriğine bakıp kabul veya red durumunu size söyleyebilir.

Baska sitelerde Malulen emekli başvurmuş bir kaç kisi daha denk geldim 6.7 ay olmuş bilgi gelişme yok vs sistemmi yavaş yoksa emekli etmeye niyetlerimi yok anlamak zor @BnymnYldz,

İşlemler çok yavaş ilerliyor.
Bu resimde son yazan işlem 3 gün önce oldu en son cimere yazdım bir etkisi olur mu bilemiyorum.
SGK gitmek çözüm evet fakat gidince bir bilgi alamıyorum kalpten dolayı nefes sıkıntısı var yürüyemiyorum taksi ile git gel 1.000 TL boşuna masraf açıkcası.
15-20 gün daha bekleyeceğim sonrası bir durum olmaz ise mecbur gidilecek.

@cihatcengiz,

Bugün-yarın e-devlet sitesinde Ek Ödeme satırında maaş bilgisi görünür. Ek ödeme tutarını 26 ile çarpınca alacağınız aylık ortaya çıkar

Bugün telefon geldi maltepeden tekrar başvuru yapmam gerekiyormuş emekliliğim onaylanmış fakat başvuru yaptığım zaman sigortalıydım 1 gün :)
O yüzden bugün gidip tekrar kayıt olmam gerekiyormuş ve 6 aylık alacağım dediğim parayı vermeyeceklermiş başvuru yaptığım gün sigortam vardı ondan dolayıymış.
Bunun çözümü varmı cimerden falan yazsam vermezlermi parayı

@cihatcengiz,

Hay Allah! Bunun bir çözümü yok maalesef. Ama en azından şimi hemen başvurun ki 1 Mart itibarı ile emekli maaşı başlasın

Başvuru yaparken sigortalı olduğum için geri dönük paraları vermeyeceklermiş.
O yüzden bugün emeklilik onaylandığını fakat tekrar başvuru yapmam gerektiğini söylediler

@samedo99,
Sigortalı çalışanın emeklilik işlemi ile malulen emeklilik işlemi kayıt farklı olsa gerek

Üst Alt