Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli olmak mı çalışmak mı daha avantajlıdır?

sewda78

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
malulen emeklilik zorda olsa çalışan için ne kadar mantıklıdır acaba, bilgisi olan varsa bilgi verirse çok sevinirim

Ödenen sigorta pirimi yüksekse, nekadar pirim öderseniz okadar emekli maaşınız yüksekolur. Ama askari ücretse gerek yok.

asgari ücretten ödeniyor.Anladığım kadarı ile malulen emeklilik mantıklı doğrumu anladım.

Calisma hayatina devam edebilecek durumdaysaniz, calismanizi oneririm.

Yasiniz kac bilemiyorum. Fakat bu gun emekli olup , aldigi maasla gecinebilen insan cok az.

Dolayisi ile emekli sonrasi calismakda zorunlu gibi.. Malulen emekliler emekli sonrasi calisamaz. Vergi indirimi belgesi ile erken yaslilik emeklisini beklemenizi oneririm.

Ben 2010 da malulen emekli oldum. Maluliyetim onanmasina ragmen iptal ettirip , calisma hayatina devam ettim. iyikide etmisim cunki emekli oldum ve hala calisiyorum.

Herkesin şartları farklı, farklı ben sigortalılıkla alakalı aldığım bir eğitim sonrası kanaatımı yazdım bilği olarak size. Fazla çalışarak emekli maaşınızı artırmayacağınız kanısındayım.

Calismaya devam etmesini -maasi artacak diye onermedim.. Malul emeklisi - emekli sonrasi calisamaz. Bizler gibi Vergi indirimi ile (2007 SSK girisi var , Vergi indirimi sart erken emekli icin) ,emekli olursa , emekli sonrasi calisma hayati devam edebilir. 1 is bulur ve calisir.

Üst Alt