Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye işitme engelimden aldığım % 50 oranlı raporumu düşürür mü?

brl1970

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

%50 sürekli engelli roporum var (işitme)...Erken emeklilik için, vergi indirimine yaklaşık 1 ay kadar önce başvuruldu.
Hala bir cevap alamadım ama bu konu hakkında yazıları okuyunca kafam karıştı.
Maliye den % oranını düşürme ihtimali? Maliye % oranını düşürebilir mi? düşerse yaklaşık ne kadar düşer?

Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim..

Kardeşim zannetmiyom düşeceğini ben 46 almıştım düşmeden geldi inşallah seninde ole oldu forumda isitmeden oran düştüğünü hiç okumadim

Sağol kardeşim inşallah...Hayırlısı artık :)

benim 2005 yılında düşürmüşlerdi %42 raporumu %36 ya düşürmüşlerdi sadece işitmeden

Merhaba arkadaşlar,
Benim de farklı bir sorum olacaktı....(eğer Ankara dan olumlu gelirse ben de yakında emekli olma adayım)

%50 sürekli engelli roporum var (işitme)...Erken emeklilik için, vergi indirimine yaklaşık 1 ay kadar önce başvuruldu.
Hala bir cevap alamadım ama bu konu hakkında yazıları okuyunca kafam karıştı.
Maliye den % oranını düşürme ihtimali? Maliye % oranını düşürebilir mi? düşerse yaklaşık ne kadar düşer?

Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Bugün Ankara' yı aradım, işitme engeli için aldığım %50 raporum, aynen onaylanarak gönderilmiş. İş yerine gelmesini bekliyorum.
Şimdi sıra emeklilik başvurusun da :)
Darısı benim gibi cevap bekleyen arkadaşlara inşallah.

Üst Alt