Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maden suyu bipolar bozukluk için iyi gelir mi?

[NirvaNa]

Üye
Konular
116
Reaksiyonlar
136
vucutta bazı değişiklere sebeb oluyormuş tam bilmiyorum ama kan ile etkileşim varmış sizce

Maden suyu bipolara iyi gelmez neden iyi gelsin, maden suyunun iyi geldiği bir şey var mı ondan bile emin değilim, minerali fazla asitli su işte, mucize beklemeyin.

Bipolar beyin kimyası ile alakalı bir durum, bunu kabullenin.

İnsana iyi gelen herşey dolaylı olarak bipolar birine de iyi gelir. Örneğin magnezyum eksikliği uyku bozukluğu yapabilir. Afyon değil da erzincan kızılayında magnezyum fazla. Bipolarda en önemli şey uykudur. Uyku azlığı mani atağı belirtisidir.

Magnezyum da kullanılabilirsin. Ama en çok tavsiye edilen B12 vitamini takviyesi. Ben B vitamini kompleksi hergün alıyorum.

Yahu böyle saçma şeyleri nereden buluyorsunuz anlamıyorum. Maden suyu sadece sindirimi düzenler

• Haha
Reaksiyonlar: AS3
Neresi saçmalık bazı mineral ve vitamin takviyesi iyileşme sürecini hızlandırıyor. İngilizce varsa eğer Google'a "what supplements should i take for bipolar" yaz. Zemzem suyu sormamış arkadaş. Gavur bizim yerimize araştırmış kataloglamış.

Son düzenleme:
Bipolarla maden suyunu bilmemde kırmızı tuborg iyi gidiyor .🍻😜

Son düzenleme:
Kullandığın ilaçlardan dolayı :)

Arkadaşlar insan ister hasta olsun ister hasta olmasın normal bir insanın günde 2'5 litre 3 litre şu tüketmesi gerekmektedir

Bip olar bozukluk beyinde organın bir veya birkaç noktasında bozukluk var demek bu damarlar olur veya beyinde olur belirtileri bildiğim bazen aşırı mutlu olmak bazen aşırı mutsuz olmak bazen halisülasyon görmek yani görüntüler görmek ve sesler duymak
Maden suyu ise ne mutluluk hormonuyla ilişkilendirilebilsin ki diyelim antidepresan etkisi yapsın nede psikozu kessinki antpsikoz etkisi yapsın ondan dolayı ilişki kurulamıyor direkmen bu benim düşüncem görüşüm yani
Onu yerine düzenli antidepresan almak doğru dozda depresyonu kesebilir bunu yapabilirsin veya halisülasyon döneminde gerçeklikle bağın kopmasın diye antipsikozu aksatmazsan senin için iyi olacak
Evet insan ilaçlardan yan etki gibi olumsuz durumlar yaşadıktan sonra çözüm arayışına giriyor sende bu durumu gözlemledim bende zamanında oğul otu içecem ilaçları bırakacak derdim veya çalışacam ilaç al almayacak geçecek derdim Allah yardım lutfetsin hepimize zor vallahi

Üst Alt