Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise diplomam üniversitede. EKPSS başvurusu için diploma gerekli, ne yapmalıyım?

casper33

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Lisans düzeyinde üniversite okuyorum şuan 2. sınıfım Bu yıl ekpss ye gireceğim ama başvuruda diploma isteniyor benim diplomam üniversitede bildiğim kadarıyla üniversitede diplomayı vermiyor fotokopisini veriyor aslı gibidir mühürlü diploma başvuruda kabul edilir mi. Aslı gibidir mührünü üniversite mi vuruyor yoksa gidip noterde mi mühürletmemiz lazım.

Üniversitenin Öğrenci İşlerine git, arşivden çıkarsınlar fotokopisini çekip aslı gibidir yaptır okulundan. Notere gereksiz yere 40 - 50 TL boşu boşuna para verme asgari ücret 800 TL bu ülkede gerçi zenginsindir belki ama aynı işlemi okulunda da yapıyorlar.

lisedeki okul mu yapıyor aslı gibidir mührünü yoksa üniversite mi yapıyor

Üniversiten yapıyor. Herhangi bir kamu idaresi olması yeterli karakol komseri bile yapabilir.

Eyvallah çok teşekkür ederim peki kabul ederler mi başvuruda aslı gibidir yazılı fotokopi diplomayı

Aslı Gibidir demek orjinali nin aynısı demek oluyor. O Mührü ondan vurduruyon zaten üstüne olmazsa bir tanede üniversitenden öğrenci belgesi al aksi birine denk gelirsen onuda verirsin yasal olarak ispatlamış olursun gerisi sana kalmış elinde belgelerle ispatlıyorsun durumunu gerekirse başvurduğun yerin en üst amirine çıkar gösterirsin.

Merhaba, ben Tıbbi Laboratuvar Teknikleri 1. sınıf öğrencisiyim kısacası aynı durumun önlisans için olanını yaşıyorum ve bikaç sorum var.Şimdi sınava lise düzeyinde girdim ve atanıp çalıştım diyelim, üniversite bittikten sonra sınava önlisans düzeyinde girip kendi mesleğimi yapabilicek miyim? Ve bu devlet kurumlarında parttime çalışma imkanım mevcut mu, malum okul...

bende merak ediyorum o durumu okul bitince kademe atlıyor muyuz

şubattaki başvuruda mı gerekiyor diploma

Peki üniversite terksen , yıllar sonra lise diplomasının orjinalini alabiliyor musun?

Üst Alt