Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisanstan tercih yapacaklar buraya

afraa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar malumunuz hepimiz şoktayız. :confused: 1000lerde bi kadroya bile az derken 65 gibi komik bir sayıyla karşı karşıyayız.:mad: Tercih yapacaklar kimler? puanlarımız neler? atanma şansı olanlara şimdiden tebrikler. Puanı düşük olanlara ise pes etmek yok nisana az kaldı çalışmaya devam :confused:

Merhaba,
Ben de lisans mezunuyum. Gönül isterdi ki kadrolar hem fazla olsun. Hem de nitelik kodlarına göre olsun. Yani kendi mezun olduğum bölüme göre bir memur olmayı isterim. Bir de sormak istediğim; Şimdi memur olarak atanırsam 2016 ekpss de iyi bir puan alıp tekrar mühendislik kadrosu için tercih yapmam bir sıkıntı oluşturur mu? Yani memur olsam mühendislik için yeni almış olduğum puanla tercih yapabilir miyim?
Teşekkürler. İyi günler.

Bu alımda bölümleri ayirmamislar bile. Hepsi 4001. Sizin puaniniz kacti? En son 67 ile kapatti

Ben 73 küsür puan aldım. Nisandaki atamada henüz mezun olmadığım için tercih yapamadım. Kılavuza mezun olma şartı koymuşlardı. Bu defa atanır mıyım bilemiyorum. Siz kaç puan aldınız?

İnşAllah atanirsiniz herkesin gönlüne gore olur. 65 benim. Batiyi yazsaniz bile gelir size. Bi onceki atama tavan tabana bakarsaniz anlarsiniz

Hakkımızda hayırlısı olur inşAllah.

InsAllah mühendis puanlari 50-60a kadar dustu guzel inceleyip dogru tercih yaptiginiz surece atanirsiniz

Üst Alt