Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans son sınıf ekpss başvuru..?

eMeL_eMeL

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar ben şu an aöf lisans son sınıf öğrencisiyim ancak biliyorsunuz ki okul haziran da bitiyor şimdi ben Açıköğretim bürosundan lisans bitirebilir gibi bir kağıt alsam ekpss sınavına lisans olarak başvuru yapabilir miyim bu şekilde kabul oluyor mu bu şekilde başvuracak var mı sormak istedim herkese kolay gelsin :)

aynı durumdayız kız benımde lisans aof tek dersım var bahar donemınde olmadı tek ders yazın sınavında inşAllah verip mezun olacam. atamalar taa ağustos ta eylülde falan oluyor yani o zaman a kadar mezun olursak atama için geç kalmamış oluyoruz. 2018 e kadar olan atamalara yetiş te ne zaman mezun olursan ol. ama en kısa zamanda mezun olup tüm atamalara yetişmek daha mantıklı :)

yanlışsa bildiklerim düzeltin arkadaşlar...

Öğrenci belgesi alıp başvurunuzu yapın. 2016-2017 öğretim yılında mezun olabilecekseniz bu sınava girebilirsiniz. Zaten sizinm bir döneminiz kalmış. Başvuru yapabilirsiniz.

dediğiniz şekilde başvuru yapabilirsiniz tercih yapacağınız zaman mezun olmanız yeterli sınava girebilirsiniz tercih zamanına kadar mezun olmanız gerekiyo mezun olmadan tercih yapamazsınız

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar :) Suskun arkadaşım sana da bana da başarılar o zaman :)

Üst Alt