Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans öğrencisiyken lisans seviyesinden EKPSS'ye girebilir miyim?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben önlisans mezunuyum fakat DGS girip lisans mezunu adına üçüncü sınıf öğrencisiyim.2026 yılında ekpss sınavında lisans okuyorken lisans adına sınava girebiliyor muyum.Şimdiden teşekkür ederim.☺️

Girebilirsin ama tercih zamanı mezun olmadan tercih yapamazsın.

Ayrıca EKPSS'de var mı bilmiyorum ama KPSS'de lisanstan bir kere girdiğinizde bir daha önlisanstan giremiyorsunuz.

atanırken diploma istiyorlar
hatta ilk diplomayı verince soğuk damgasını kontrol ettiler diplomamın
süreci hızlandırmak için de telefonla arayıp benden edevletten barkodlu mezuniyet belgesine email olarak atmamı da istemişlerdi.

Sınavdan iyi bi puan çıkaramayacaksan lisans mezunu olmanı tavsiye etmiyorum. Şuan genel alımlarda en az alım lisans mezunlarından alınıyor.

2012 senesinde üniversite okur iken sınava girmiştim mezun olamadığımdan tercih yapmamıştım, 2014'de 3.cü tercih fırsatı tanınınca başvuru yaparak atandım.

yani kısacası lisans bazında girebilirsin ancak tercih sıralamasında mezuniyetiniz olmadığından geçersiz sayılır ;)

Üst Alt