Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans mezunu hem normal KPSS'ye hem de EKPSS'ye girebilir mi?

redeye

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 21 kasımda rahatsızlıklarımdan dolayı heyete girip rapor alacağım. yüzde 40 rapor alır mıyım alamaz mıyım diye gerekli bölümde sordum fakat şöyle kafamı karıştıran bir durum var ben lisans mezunuyum bu raporu alarak hem normal kpss de hemde ekpss de şansımı deneyebilir miyim. alacağım raporun bana artı mı yoksa eksi yönde mi etkisi olur son sorumda örgün eğitim iktisat mezunu biri için ekpss ile memur olma şansı çok mu yüksektir çünkü normal kpss ile iibf fakültesinden atanmak için cidden yüksek puanlar gerekiyor ve çok sayıda rakip var cevaplarınız için çok teşekkür ederim herkese acil şifalar ve mutlu yarınlar dilerim...

her iki sınavada girersin zarar değil aksine sana faydalı olur bu rapor..

Ekpss' için rapor lazım ..kpss için değil de kpss ilerde kazanırsan erken emeklılık için cok faydalı olur.. Her ikisinede girebilirsiniz..ekpss içiin daha umutlu olun yerleşeme şansınız daha yüksek siz sadece çalışmanıza bakın söylentilere değil, 'allah' kımsenın emeği boşa çıkarmaz

Her ikisinde de şansını denemen çok faydalı olur dostum...

Hangisinde kısmetin olacağı belli olmaz....

Şahsen aynısını bende yapacağım....

cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar

kasımın 21 inde hastaneye gidip görüneceğim bakalım sonuç ne çıkacak.
2006 ve 2007 yılında 2 ameliyat oldum t 10-11 11-12 arasına platin koyuldu kemik vs işlem uygulandı ayrıca göğüsten girildiği için soldan kaburga alındı. trafik kazası yaptım ve aynı dönem de vücut geliştirme yapıyordum 130 140 kg filan kaldırıp kendimi çok zorluyordum oradan da olmuş olabilir omurilikte daralma ve sırt fıtığı teşhisi koyulmuş sanırım sanırım diyorum çünkü net bilgi verilmedi şu şu var sende diye yürümemde oldukça problem kuvvet kaybı olmuştu.... o tarihten beri dışarıdan bakan biri için problemim yok gibi fakat ağrı ayakta karıncalanma bacakta yanma vs devam ediyor ve ağırlık kaldırmamam öne eğilmemem kendimi zorlamam bir sürü dikkat etmem gereken konu çıkıyor ortaya bu durumda yüzde kaç rapor alırım önemli olan bu olacak artık...

bu hastalık yüzünden oldukça kilo aldım boyum 180 157 kilo oldum sanırım obeziteye bağlı vki 40 ise yüzde 20 50 ise yüzde 30 rapor veriliyor
ama bu omurilik daralması platin uygulaması vs olaylarından kaç gelecek kafamı en çok kurcalayan bu..

ve arkadaşlar diyelim ki omurilik için yüzde 25 kilo için 30 aldım ve yüzde 40ı geçtim bu süreli veya sürekli verilebilir. eğer süresiz verilirse başka bir işim kalmıyor hayat boyu almam gerekmiyor bir rapor daha değil mi
işe girerken veya girdiğimde çünkü ankara raporların oranını düşürüyor filan deniliyor bu olaydan korkuyorum... birde süreli verildi diyelim 1 yıl ve ben e kpss den atandım nasıl olacak bu süreli olduğunda biraz karışık durum sanırım.

cevaplar için tekrar tekrar teşekkürler başka bir yerde bunları konuşacak insan bulmak imkansız çünkü.

alırsın tahminim 40 üstü...ne rapor alanlar var sana mı vermicekler ama doktorun o anki psikolojisi kimisi sana sen ameliyat olmuşsun iyileşmişssin der eline verir belgeleri kimi doktor incelemek için alır evine götürür adam gibi verir raporu..

aslında çoğu kişi bu zamana kadar neden rapor almıyorsun hakları var engellilerin indirim vs yararlanırsın diyordu fakat vicdanen sanki hak yemiş gibi olur muyum diye hissediyordum bu sene artık şöyle düşündüm zaten ben olmayan bir hastalığımı durumumu söylemiyorum zaten bende var olan bir şey ve bu hastalıklar engelli tanımına uyuyorsa benimde hakkım var demek ki diye düşündüm çünkü iş konusu çok zor ayakta gezerek veya vücudumu kullanarak bir iş yapmam çok çok zor benim için masa başı bir iş yapmam gerekiyor ve kesinlikle devlet istiyorum iş garantisi yüzünden pozitif ayrımcılık yapıyorsa devlet de şahsım adına mutlu olurum.... 2 ay sonra rapor işi çözlülecek bakalım yüzde kaç ve süreli veya süresiz alacağım bilen arkadaşlardan ricam bana raporum süreli olursa ekpss ve sonrasında başıma gelecekleri eğer süresiz olursa başıma gelecekleri anlatırsa çok çok memnun olurum ben zaten her işlem bittiğinde veya bilgi aldığımda hemen yazacağım gerekli yerlere ki benden sonrakilerde faydalanabilsin.....

sorumun cevabını aldım teşekkürler

Üst Alt