Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans mezunu EKPSS'de kaç puan alırsa atanır?

Konular
72
Reaksiyonlar
75
Arkadaşlar

EKPSS den kaç alırsam kocaeliye yada istanbula atanabilirim

en az 75 almalısın, 80 ve üstü garanti olur.

İstanbul Kocaeli için Google veya Yandex ile 2014 taban tavan puanlara bakabilirsiniz. 1. ve 2. atamaları ayrı ayrı bakmanızı tavsiye ederim.
Genel Yetenek 24 Net, Genel Kültür 15 Net ile ilk atamada atanırsın. Tabi 2014 deki gibi olursa. Bu sınavda herkes daha fazla net yaparsa işler değişir.

benim kültür daha iyi ama bakalım ne olacak.normal lisans kpss den 74 almıştım ilk defa ekpss ye gireceğim herkes daha kolay diyor ama bilmiyorum.

çok seçici değilseniz 25 net yeterli olacaktır.

25 net ile birinci atamada atanamazsın. 2. de bilmiyorum. çünkü nete göre puan hesaplamayı bilmiyorum. 35 net ile 1. atamada atanırsın tabi net ler 2014 ile aynı orantılı olursa giren aday net çıkarma orantısı. Bence 25 net ile atanırsın diyen arkadaş kafadan atmış :) Atandanların hepsi 35 civarı net çıkardı.

arkadaşlar bi defa sınava giren insanların çoğu matematik yapamıyor, 60-15 = kaldı 45 soru . 45 sorudan hiç mi yanlışı olmayacak? çok olacak tabi. 20 tanede ordan yanlışı olsa 4 yanlış 1 doğruyu götürdüğüne göre, 20:4 = 5 kalan 25 doğru cevaptan 5 tane daha gitti . net 20 doğru soru olarak kaldı . 20 soruyla nereye atanılır ne kazanılır bilemiyorum tecrübeli arkadaşlar cevaplasın :)

forumda yazılanları okuyunca iyice panik oldum :) Daha 6 ay var sınava ama sanki tek soru bile yapamayacakmışım hissiyatındayım..
20-30 puan alıp, kim 500 milyon ister yarışmasındaki ilk soruda elenen yarışmacı şaşkınlığını yaşamam inşallah.. hakkımızda hayırlısı..

Merak etmeyin. Başarırsınız inşallah. Yeter ki böyle şeyleri DERT ETMEYİN, DUA EDİN :)

Ben e-kpss ye lisanstan gireceğim atanır mıyım ?

Merhabalar, ben işitme cihazı kullanan işitme engelliyim.. Ben bu sene ilk defa e-kpss ye lisanstan gireceğim. atanma olasılığım nedir sizce? yorumlarınızı bekliyorum :)

30 ve üstü net yapmanız lazım. istanbul ankara ve rağbet gören diğer kurumlar gibi yerler içinse daha çok net lazım 40 gibi.

istanbul için 35 net yapmalısınız ama farketmez hangi kurum olursa olsun hangi il olursa olsun diyorsanız 15 net yeterli

Üst Alt