Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans mezunları için EKPSS 2014'de puanlar en son kaçta kalır dersiniz?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaslar lisans mezunları için 2014 de puanlar en son kaçta kalır dersiniz

başvuru sayısını öğrenseydik tahmin edebilirdik eğer 5bin başvuru varsa bunlar arasında memur olanları katarsak ilk atamada 75 leri görür.p

inşallah nisan 2012 deki gibi sormazlar. az önce çözdüm hatırlamak amacıyla. gerçekten zormuş sorular. resmen kasmışlar yani.

Lisans avantajlı grup durumunda zaten puanlaması çok düşebilir.

bir de ben kimya mühendisiyim. ama kamuda işçiyim. ben de mühendislik işi yapıyorum. ama aynı kurumda mühendis memurlar 4500 - 5000 tl alırken ben 1800 tl alıyorum onlar torpille giridler aynı yere ben kpss ile girdim. . bu çok sinir bozucu. neden bütün kadrolar boş iken mesela hiç kimya mühendisliği kadrosu açılmıyor. neden sadece düz memurluk kadroları açılıyor da boş mühendislik kadroları açılmıyor? bunu kime sormak lazım, bilmiyorum. ben kendi çalıştığım kurumdan kimya mühendisiliği kadrosu açılmasını istedim. dilekçe yazdım. dilekçeme verdikleri cevap gerçekten rezilceydi. daha sonra genel müdüre ulaştım sendika aracılığıyla, kimya mühendisliği kadrosu açın diye. insan kaynakları daire başkanı beni aradı ve şöyle dedi. " hanımefendi sakatlık kadrosu açıyoruz ama amalar( körler ) başvuruyor. o yüzden açmıyoruz" dedi. valla adamın ettiği laf karşısında kala kaldım. nutkum tutuldu. en üst düzeydeki bürakratın ettiği laf bu. eşikler o kadar yüksek ki insan aşmaya yeltenemiyor bile. hiç bir şey diyemedim. baş vurabilir hakkı dedim süre sonra ama o kendi kafasında kine öyle can-igönülden inanıyor ki seni duyması mümkün olmuyor. . ama dedi onların işe geliş gidişi tehlikeli oluyor, araba çarpıyor sen dedi. yine kaldım. bu arada ben ortopedik engelliyim. adama diyecek bir şey bulamadım. yazarken bile dayanamıyorum bunlara.... inanılmaz bir bürokrasi engelli var. bu engelin kaynağı zihinsel. bildiğin devlet kapısının önünde oturup gelen sakatları devlet kurumlarına sokmuyorlar. bunu için eğitilmiş android gibiler. hiç bir insani vasıfları yok. kendilerini sağlam sanmanın kibriyle şeytana dönmüşler. her şeyi buna göre ayarlamış durumdalar. zihinleri ve yaşayışları böyle biçimlenmiş durumda. vallahi nefes alamıyorum.

puanlaması düşebilir derken kadro açılmaz mı demek istiyorsun acaba bio. anlayamadım pek:)

4001 olarak girecekler için de böyle mi acaba ortalama..

75-80 puana lisans 4001 den bir yere girilebilir mi

delfi kahini;

vay be bir mühendis gördüm kardeşimi görmüş kadar sevindim :D gel sende bizim davamıza katıl face grubumuza bekliyoruz

Türk dil ve edebiyatı bölümü bitirdim. Bunun bana bir artısı olur mu yoksa atamalar "saldım çayıra mevlam kayıra" sistemi ile mi yapılıyor ? Mesela ben ütüphaneci olmak istesen bana öncelik tanınır mı ?

Puan nerde kalır nereye çıkar gibi bir mantık yoktur arkadaşlar tercihler neticesinde belli olur. Örnek verecek olursak ben 51 puan alırım kimsenin tercih etmeyeceği bir yer tercih ederim ve orası 51 ile kapatır. Ama 70 puan alan bir kişi hep yüksek puanlı tercih edenlerin yerlerini yazarsa açıkta kalır . Önemli olan düzgün tercih yapabilmektir.

2012 sayısal verılerınde lıse ö.l .lısans ayrı ayrı verılmışken hala 70 ıle ılk aatmada bıyere gırecegını zanneden varsa pes dıyorum.
ozellıkle 3 buyuk ılde 75-85+p, yuksek alım yapanbazı kurumlarda (meb, thk, saglık kurumu, sgk ) 90p nı bıle bulmuş .
kurum 75p ıle 1 kişi almış gıdıp ona bakarsanız yanılırsınız..o kadar kışıden szımı gıreceksınız bakalım oraya .
3,atama meb kapanışı agrı 50p ılk atamada 65 -70-75 ıle bıle gıremezdınız oraya dıkkat agrıya agrıya -30 a kışın ..
ben gıderım dıye traş yapanlar vardı sen oraya gıderbılırsen ve calışabılrısen engellı degılsın demekkı raporu nasıl aldıgın bellı olur..

ben demiştim gidebilirim diye :D raporu marangozdan aldım :D

bende giderim arkadas raporuda bidünya doktor onayıyla aldım yorumlarına dikkat ediyorumda sürekli bi insanlara kaygı verme ümitsizliğe düşürme çabası var .

Aynen sacmalamis arkadas olabilir. Herkesin sorunlari var allah yardimcisi olsun. Ama yinede arkadaslar secimde cok onemli iui puan almakta onemli. Ben mecburum agriuida yazicam bu sefer. Hem iki sene sonra istedigikiz yere tayin aldiramiyormuyuz?

Arkadaşlar bu bizim yapacağımız tercihlerde bir taban puan var mı ? Yani mesela 60 alamayan tercih veremez diye bir şey uygulanıyor mu ? Bir de öğretmenlik tercihindeki gibi 26. Tercih var mı. Hani merkezin seni kendi kafasına göre bi yere verdiği meşhur tercih..

2014 ekpss lisans puanım

slm arkadaşlar 2014 ekpss sınavındaki puanım ve sıralamam :74.621 sıralama:1913 lisans işletme mezunuyum ilşk ve sonuncu atama dahil bütün atamalarda atanabilir miyim yani benden memur olur mu :D

Himm teşekkür ederim olur yani dimi

4001 deki puanlar kaça düşer peki tahminen?

Üst Alt