Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans Kadrolarının çoğu Memur VHKİ Bilgisayar İşletmeni oluyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan csharpci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar daha önceki yıllarda Lisans Kadrolarının çoğu Memur VHKİ Bilgisayar İşletmeni olmuştu. Nereye nasıl müracaat edelim ki 2016 lisans kadrolarını nitelikli kadrolar versinler. Mühendis, Uzman, Öğretmen vs kadroları ağırlıklı olsun. Her branştan en az 10 tane mühendis kadrosu açılmalı diye düşünüyorum. Daha önceki yıllarda 60 puanla atanan gıda ve ziraat mühendisleri varken çok daha yüksek puanla branşında mühendislik kadrosu olmadığı için Memur olan arkadaşlarımız oldu. Bu durumu büyük bir haksızlık olarak görüyorum. Konuyu 2016 EKPSS kadrosu verilecek kuruma kurumlara nasıl iletebiliriz? Bizimle ilginen milletvekili yok mu ? Bu konuda bize yardımcı olmaz mı ?

Bir tek DPB nın mail adresi var. Çalışma Bakanlığının ve Aile Sosyal İşler Bakanlığının mail adresleri yok. Telefonları var. Dilekçe örneği gönderebileceğimiz mail adreslerini bulabilirmisiniz ?

Çalışma Bakanlığı için Alo 170 linkinden başvurabilirsiniz online yardım bölümü de mevcut, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı maalesef e-posta belirtmemiş bu konuda gerekli şikayeti ve nitelikli kadroların da açılması için ayrıca BİMER'e ve CİMER'e de başvurabilirsiniz

e devlet şifresi alın başbakanlık iletişlim merkezine e devlet üzerinden yazın onlar yönlendirirler

memurlar nette gördüm üst ögrenimden mezun olan alt karoya atanamaz diye haber vardı.mahkeme iptal etti

@csharpci Cevapladım, burdan da yazabilirsin sorun değil hem de herkes katılım sağlamış olur :)

Buradan ben cevaplayayım Hocam. Açılması istediğiniz kadroyu hangi bakanlıktan açılmasını istiyorsanız o bakanlığın Personel Başkanlığına telefon açıp talep ediliyor. Kadro birimi illerde ve merkezde ihtiyaç var ise DPB ılığına şu branştan mühendislik kadrosu istiyoruz diye msj gönderiyor. DPB kabul ederse branşa kadro açılıyor.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt