Arkadaşlar merhaba;
1 yıl önce emeklilik başvurusu için, İstanbul Eğitim ve Araştırma hastanesinden % 84 oranlı rapor aldım ve emekli oldum.
O raporumda olmayan ve yeni ortaya çıkan hastalıkları da değerlendirmek ve OTV indiriminden faydalanabilmek maksadıyla Çorlu Devlet Hastanesinde tekrar kurula girdim.
Bugün raporu almaya gittiğimde, orda görevli arkadaş, OTV indirimine hak kazandığımı fakat alacağım aracı sadece kendimin kulanabileceğini söyledi. Verilen oran ise %80'di. Ben ortopedik bir sorunum olmadığını, indirimden fqydalanabilmek için %90 gerektiğini söyleyince, " hayır bu raporla sadece kendinizin kullanabileceği araçı OTV indirimi ile alacaksınız" dedi.
Hastalık ve oranlar aşağıda yazdığım gibi<,
ruhsal durum : 25
hematopetik durum : 28
kardiyoloji : 44
göz-sağ pıtoz : 5
g.cerrahi : 10
solunum sistemi : 40
nöroloji : 5
Raporun arka sayfasında kişinin özür durumunda işaretli olanlar :
Görme
Ruhsal ve duygusal
Kronik
Sınıflanmayan bölümleri
Raporun kullanım amacı bölümünde ise, diğer kısmına OTV indirimi yazılmış.
Bilginiz varsa yardım rica ediyorum. Bu rapor ne anlama gelmekte, oran hesaplamasında veya ordaki görevlnin beyanında mı sorun var.
Çok teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.
Saygılarımla
1 yıl önce emeklilik başvurusu için, İstanbul Eğitim ve Araştırma hastanesinden % 84 oranlı rapor aldım ve emekli oldum.
O raporumda olmayan ve yeni ortaya çıkan hastalıkları da değerlendirmek ve OTV indiriminden faydalanabilmek maksadıyla Çorlu Devlet Hastanesinde tekrar kurula girdim.
Bugün raporu almaya gittiğimde, orda görevli arkadaş, OTV indirimine hak kazandığımı fakat alacağım aracı sadece kendimin kulanabileceğini söyledi. Verilen oran ise %80'di. Ben ortopedik bir sorunum olmadığını, indirimden fqydalanabilmek için %90 gerektiğini söyleyince, " hayır bu raporla sadece kendinizin kullanabileceği araçı OTV indirimi ile alacaksınız" dedi.
Hastalık ve oranlar aşağıda yazdığım gibi<,
ruhsal durum : 25
hematopetik durum : 28
kardiyoloji : 44
göz-sağ pıtoz : 5
g.cerrahi : 10
solunum sistemi : 40
nöroloji : 5
Raporun arka sayfasında kişinin özür durumunda işaretli olanlar :
Görme
Ruhsal ve duygusal
Kronik
Sınıflanmayan bölümleri
Raporun kullanım amacı bölümünde ise, diğer kısmına OTV indirimi yazılmış.
Bilginiz varsa yardım rica ediyorum. Bu rapor ne anlama gelmekte, oran hesaplamasında veya ordaki görevlnin beyanında mı sorun var.
Çok teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.
Saygılarımla