Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kura başvuruları için raporun aslını nereden bulabilirim?

Max25

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ekpsye kura usulü başvurmak istiyorum fakat ön kabul belgesi için özür durumu belırten raporun aslı istenıyor bende fotokopisi var onuda kabul etmıyorlar bu raparun aslını nereden alabilirim hastaneden istesem aslını verirlermiki

Tam yerinde bir konu sagolun bende kac gündür bunu düşünüyordum.

Hastaneye gidin Raporunuzu asli gibidir yaptirin...

hocam aslı gibidir nasıl yaptırıcaz hemen yapılıyormu malum başvuru geldi çattı zaten aslını vermıyorlar neden fotokopi kabul etmıyorlar insanları mağdur ediyorlar

Hastaneden asli alinmaz Asli gibidir ibareli fotokopi alinir...

bende siyah aslı gibidir fotokopili var şimdi bunu kabul edeceklermi geçen gün bizzat sordum aslını istiyorlar

aslı gibidir ibaresi varsa kabul ederler mecbur....

Elindeki rapor la aldığın hastane git sağlık kuruluna aslı gibidir mühür vururlar yapmasalar noterden yaptır oluyor. böylece kabul ederler. ben lise düzeyinde sınav başvurusunu yaparken aynı şeyi yaşadım ama benim raporum hastane sisteminde olmadığı için yapmadılar ben noterden aslı gibidir tastik ettirdim kabul ettiler.

yanlız aslı gibidir yaptırırken aslını görmek istiyolar bende bu konuda sorun yaşamıştım baya aslı olmadan hastanede aslı gibidir yaptırman biraz zor ne kadar raporu o hastaneden almş olursan ol.. ama inşallah olurr hemn... bnde EKPPS başvurumu aslı gibidir onaylı raporla yaptım onnla ilgili bi sorun olmuyor..

arkadaslar bende yenı basvurdum engelli raporuna bende kuraya katılmak ıstıyorum ama raporum hemen cıkarmı yanı kuraya gırebılcekmıyım

ben iki haftya gibi bir sürede almştım

desene yandım ben kuraya gıremıcem banada 2 haftada cıkarsa gitti

Max25;
aslı gibidir ibaresi varda siyah beyaz ama fotokopi kırmızı mühür olmasımı lazım

raporu nasıl kaybediyorsunuz merak ediyorum önemli bir belge saklayın güzelce biyere kaybetmeyin..hastaneye git raporun aslında fotokopi çek orda aslıgibidir yap olursa olur olmazsa geçmiş olsun

raporun aslı kaymakamlığa gitti onlarda fotokopiyi kabul etmedi ozmanlar ekps yoktu bilseydık beş altı tane alırdık artık dediğin gibi yapıcağız oldu oldu olmadı yapacak birşey yok

Üst Alt