Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kullanılan psikiyatri ilaçları şizofreni yapar mı?

Sakar_Şakir_60

Aktif Üye
Konular
835
Reaksiyonlar
1,082
Kullanılan psikiyatri ilaçları şizofreni yaparmı?
(2012 TEMMUZ dan bu yana sürekli tedavi)

Ses yok
Görüntü yok

İnsanlardan korkma, kaçma ve insanların yanında duramama var.

İçe kapanıklık: VAR
Evden dışarı çıkmakta zorluk: VAR
Tanıdığım insanlardan ürkme: VAR
Yalnız kalma isteği: VAR
İnsanların bana sürekli baktığı hissi: VAR

Mesajların çoğunu okuyorum zaman buldukça sizde hezeyan ve alınganlık olduğunu zannetmiyorum.sizde daha çok obsesyon tarzı düşünceler var? Bu durumun yani OKB belirtilerin zamanla hastalık seyrinin ilaçlara bağlı değişeceğini düşünmüyorum kardeşim.

@Sakar_Şakir_60, sizde fobi var bunun için antidepresan kullanıyorsunuz sanırım.insanlardan kaçma var demissizsiniz bunun şüphecilik tarzında olduğunu düşünüyor musunuz,yani takip edilme vs ise psikoz olabilir ama sanmıyorum gene çünkü işitsel ve görsel halüsinasyon yok demissiniz zaten.Bu belirtiler psikotik bozukluklarin çoğunda mevcut.

@Anti PSİKİYATRİ, takip edilmediğimin farkındayım diyebilirim. Ses veya görüntü hiç olmuyor benim hayatımda bunuda açıkça söyleyebiliyorum.

Daha önceleri kendimi ÇOK ZEKİ vede ÇOK AKILLI olarak görüyordum. O aralar kendimi ASPERGER SENDROMLU olarak görüyordum doğrusu. Şuan kendimi çok zeki ve akıllı olarak görmüyorum.

Atipik Otizm vb. olabilir bende bu bilinç var.

Benimle aynı durumdasiniz sanırım sizde de OKB var psikoz yok hastalığınız hafif gözünüzde büyütmeyin beterin beteri var şükredin kardeşim...

Üst Alt