Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik bipolar duygulanım bozukluğum var. İlk kez EKPSS'ye gireceğim..?

rasime

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim %40 oranında çalışabilir engelli raporum var fakat benim rahatsizligim sonradan oluşan bir rahatsızlık ve bu önümüzdeki yıl hangi kategori de sınava gireceğim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

evet genelden gireceksin ancak raporun durumu önemli tarih açısından

Benim raporum sürekli diye biliyorum ama yinede bi araştırma yaparım

kronik bipolar duygulanım bozukluğunun engelli raporu alabildiğini bilmiyordum:??,,,sonuçta fiziksel bir engel değil...

Ama ayrıca benim ayak bilegimde ömür boyu kalacak olan platinlerim de var onun da eetkisi var

psikiatri genelde süreli olur ama aşağıda başka rahatsızlıktan bahsetmişsiniz ayrıca araştırma yapmaya gerek yok raporda sürelimi süreklimi yazar zaten

Arkadaslar bipolar bozukluk omur boyu devam eden ve omur boyu ilac kullanimi gerektiren kronik bir rahatsizliktir. Nasil ki sizofreni hastalari engelli raporu alabiliyor, bipolar bozukluk tanisi konulan bir kisi de %40 engelli raporu alabilir. Platinlerin rapor oraninizla bir ilgisi yok. O %40 bipolardan dolayi verilen orandir.

bende psikoz hastasıym ve bana KRONİK PSİKOZ dan sürekli ibareli %45 rapor verdiler arkadşaım psikaytrik hastalara bal gibi rapor veryolar

Üst Alt