Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kpss'den aldığım puan Ekpss yerine gecer mi?

by_cingils

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Gecen sene 2014 kpss sinavina girdim. 69 puan aldim sonra 2015 te hastaneye gidip rapor aldım işe girmek için ne yapmam gerekiyor kpss puanı geçerli olur mu lideri takip etmem gerekiyor memur olmak için

Geçerli olmaz, ayrıca 2016'da EKPSS'ye girmelisin.

peki memur olarak değil işçi olarak işkur dan falan bir yere başvursak olurmu sonuç olarak oda kpss puanı geçerli oluyor

kardeşim engelli işçi alımlarında işkurda ekpss puan şartı var kpss değil

Karargahx belki alakasız olacak ama avatarındaki karakter bir çizgi diziye mi ait?

Deep_blue85;

hayır internette gezerken denk geldim hoşuma gitti..

by_cingils;

EKPSS puanının şart olduğu hiç bi işe giremezsin. Normal işkur işlerine başvur kpssden atanmaya çalış .

sorarken zaten cevabı da söylüyon kardeşim. o zaman ekpss ve kpss ayrımı olmaz birine girdin mi atanırdın

Arte said söyledigini anlamadim
Ben memur olmak istiyorum isci deil madrm sinav 2016 ekpss ben 2014 kpss girdim 2015 de rapor aldim %46 ondan dedim ne etmem gerek bilmiyom suan

memur olmak istiyorsan 2016 da ekpss sınavı olucak burayı takip et işlemleri paylaşıcaktır arkadaşlar Allahın izniyle ona girersin ondan sonra atama olucak puanın yeterse atanırsın anladınmı ?

Iskurdan engelli işlerine girebilirsin hocam . ( Kamu iscisi ilanlarına giremezsin )

Eyw kardesim onu diyordum bnde 2016 a kadar saolsn iyi forumlar

Üst Alt