Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS ortaöğretimden 95 almak çok zor mudur?

seda73838

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
71
Psikoz hastasıyım bu hastalık ve kullandığım ilaçlar bana unutkanlık odaklanma problemi yapıyor kpss ortaöğretimden 95 puan almak istiyorum normal kpssden diyorum alabilir miyim sizce

Konu neden ekpss oldu ben normal kpssyi soruyorum

KPSS'DE 95 almak epey zordur. Engelli raporu hakkın varsa onu alıp EKPSS yi denemeni tavsiye ederim. Hatta imkanın varsa önlisans veya lisans oku öyle gir. Öteki türlü çok zor.

Zorluğu kişiye göre değişir. Odaklanma problemi, çalışma süresi, çalışma devamlılığına vb. çok fazla etmene bağlıdır.

@seda73838, ben lisans mezunuyum, 2024 EKPSS den 6 ay sıkı çalışma ile ancak 1400 sıralama aldım. Yani her geçen yıl rekabet kızışıyor. Eskiden olsa 2025 de atanabilirdim ama olmadı, şimdi 2026 atamasını deneyeceğim. Yani gerçekten çok sıkı çalışmakla olabilecek bir şey o da senin elinde, şimdiden kolay gelsin, sınavda başarılar diliyorum.

@Elijah bende 2026 ekpss ye lisanstan gireceğim.Netlerin nasıldı ders ders? Genel kültürüm kötü ama çalışıyorum.Kaç puan aldın?

Teşekkür ederim inşallah iyi bir puan alabilirim emek veren herkesin başarması dileğiyle

@Oğuzzz, matematik 1 soruyu sadece kaçırdım. Genel yetenek 22 doğru 4 yanlış, genel kültür 21 doğru 5 yanlış. Ezber zorladı beni sadece. Puan 83.7, 2025 atamasında 0.5 puanla kaçırdım atanmayı. Size de başarılar dilerim. Tavsiyem en az 9 ay sıkı çalışın, ben 6 ay sıkı çalıştım yetmedi, ikinci atamayı bekliyorum.

@Elijah inşallah atanırsın bu atamada.Gönlüne göre olsun.Genel kültür iyi yapmışsın bende o civar net çıkarabilirsem güzel olur.

@Elijah, hımm bende zihinselden giricem ama youtube de bütün videolar şey nası desem ortaögretim lisans ön lisans bazında buda kafa karıstırıyo ister istemez zihinsel sizce zor mudur

Ben zihinsel sorularına baktım bayağı kolay ama zihinsel engelli birinin gözünden değerlendirme yapamayız.

Üst Alt