Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Konum niye silindi?

basari

Aktif Üye
Konular
209
Reaksiyonlar
19
ya geçende otunboaya mesaj isimli konum silinmiş ne yalan var o konuda nede başka bişey ben var oturanboanın ateist olduğunu söylediğini yazmıştım engelli olması tesafdüf değildi tesadüf diye bişey yoktur herkes inanmak zorunda değil buna ama cehennemde ebedi yanarlarsarlarda ben bilmem

x kişi inanmıyor diye başlarına birşey mi geliyor. Birseyden sebeb bence genelleme yapmamalısın. O zaman senin düşüncene göre farklı dinlere mensub kişilerin Hiçbirseye sahip olmaması gerekir. Demek ki hersey düşündüğün gibi olmuyormuş.
Belkide sen sırf bu ithamda bulunduğun için yanacağını düşünüyorum desem senin düşüncenden pek farkım kalmaz. O yüzden belkide hayatta iyi düşündüğümüz iyi davrandığımız veya baktığımız hayvanlar bizi kurtarabilir.
Veyahut yoldan kenara koydugumuz ekmek parçası taş parçası.
Bu yüzden de neden niye diye sorgulama her koyun kendi bacağından asılırmış.
Kimsenin inancını sorgulama bence. Senin dinin sana, bizim dinimiz bize.
Daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

tek yaratıcı var Allah tek din var islamiyet inanmayanlar cehennemde ebedi kalırlar Allah öyle diyo genelleme yapan Allah

Üst Alt