Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kontrol muayenesi için sevk verdiler ama randevu tarihi çok geç!?

Mesut3d

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
03.11.2022 tarihinde %44 vergi indiriminden rapor alıp emekli oldum
kasım ayında rapor yenilemem gerek 2 gün önce sgkdan posta geldi 03.11.2023 tarihine kadar kontrol muayenesi yaptırmam gerektiğini söyleyen

ben daha önce devlet hastanesinden aldım raporumu beni bu sefer Adnan menderes üniversitene şevketmiş randevu için gittiğimde bana raporumun bitiş tarihinden 1 ay sonrasına 12.12.2023 tarihinde veriyor en erken tarih buymuş ve raporun sonuçlanması da 2 ay sürer diyorlar

ben de durumu anlattım bana tekrar sgkya gidip başka hastaneye sevkini iste dediler bende sgk ya gidip başka bir hastaneye sevkimi istedim fakat aydında tam teşekküllü hastane bir tek Adnan menderes var dediler başka hastaneye sevk edemyiz diyorlar

bu konuda başka ne yapabilirim bilgisi olan yazarsa sevinirim çok teşekküler

öncelikle SGK ile yapacağınız her şeyi resmi bir şekilde yazılı yapın. Şimdi onlar sizi Adnan Menderes Tıp Fakültesine sevk etmişler. Siz Adnan Menderes Üniversitesinden 12.12.2023 tarihine randevunuzu alın. Bu elinizde olsun. Ondan sonrada bir dilekçe yazacaksınız SGK Aydın İl Müdürlüğüne

22.08.2022 tarihinde Müdürlüğünüzden gelen epostada 03.11.2023 tarihine kadar kontrol muayenesi yaptırmam gerektiği belirtilmekte ve kurumunuz tarafından muayene için Adnan Menderes Tıp Fakültesine sevkim yapılmıştır. Ekte sunduğum randevu belgesinde görüleceği üzere Adnan Menderes Tıp Fakültesi kontrol muayenesi için en erken 12.12.2023 tarihine randevu verebilmektedir. Müdürlüğünüzce durumun yeniden değerlendirilerek kontrol muayenesinin yapılacağı son tarihin 12.12.2023 olarak değiştirilmesi veya başka bir hastaneye sevkimin yapılması hususunda gereğini arz ederim.

bu şekilde yazıp verin SGK nın evrak kaydına iletişim bilgilerinizi falan yazmayı unutmayın. Onlar gereğini yapar merak etmeyin. Bu işler sözlü sorularak olmuyor malesef. Evrak kayıt servisinde dilekçeniz kayda girince kayıt numarasını da isteyin elinizde olsun takip için.

Kolay gelsin.

Mesut3d

Ben olsam Türk işi bir çözüm olarak başhekim yardımcısına (muhtemelen heyet başkanı odur) çıkar ve yardım isterdim.

çok teşekkür ederim dediklerinizi aynen yapacağım.

aslında bu dediğiniz de düşündüm yapmayı, teşekkür ederim deneyeceğim.

bu dilekçeyi yazıp SGK aydına elden mi teslim edeyim?

Aydın'da yaşıyorsanız tabiki elden teslim edin. Yok Aydında değilseniz kargo yada iadeli taahhütlü göndermeniz gerekir.

Kuradasındayım ayına gidip elden teslim edeceğim teşekkürler tekrar.

Teşekürler OturanBoğa sgk için dilekçemi hazırladım dilekçeyi sgkya vermeden önce dediğiniz gibi bu gün gittim tekrar hastaneye zaten kontrolum vardı, sonrasında direk başhekime çıktım durumu anlattım 3 ay öncesine (21.09.2023)tekrar randevü oluşturdular sağolsunlar.

Üst Alt