Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Komisyon sürücü raporuma hangi kodları yazmalıdır?

disc55

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar.Şuan kullandığım aracımda özel tertibat var.direksiyon altında kendime çekince gaz itince fren.otomatik vides. Sormak istediğim komisyon tarafından doldurulacak kısımda araç kısıtlama kodları: otomatik olduğu için:10.02(otomatik vides de özel tertibat sayılıyor ya)
elle çalıştırılan fren:20.06 ve manuel hız pedalı : 20.04 şekimde mi yazacak komisyon .engelim her iki alt ekstremite pollo sekeliyim.Emniyette bir sorun çıksın istemiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

otomatik vites ve elle kumandalı gaz fren hepsi kodlanması gerek.

raporu hallettin herhalde kardeşim hayrlı olsun

raporu aldım.komisyona gireceğim hayırlısıyla.

Arkadaşlar bende aracıma tertibat işleticem ne yapmam gerek neolur yardımcı olun herkez ayrı bişey söylüyor ne yapıcam

Karamaske bu tertibati takan yerler var hangi ildeysen internetten arastir onlar tertiati takip hallediyorlar butun islemleri.

ben ankarada yaptırdım tertibat+plan proje= 600 tl

disc55 hem gaz hem fren için neden ayrı ayrı kod yazdırıyorsun ki. tek kod var ikisini karşılayan zaten

hangi kod o.Emniytte sorun çımasın ya 3 haftadır bunun için uğraşıyorum.

otomat,k vides kodu:10.02 .ben 20.02 yazmışım yanlışlıkla.

Üst Alt