Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kolestrol yüksekliği, tip 2 diyabet vb hastalıklar özür oranı kaç olabilir?

musti028

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Tip 2 diyabet hastasıyım yeni ilaç kulanmaya başladım Glinext 1000'lik. 12 senedir hipertansiyon hastasıyım. Kolestrolüm 234, LDL kolestrolüm 163 ,Hemoglobin değeri 6.1, ALT 51 karaciğer yağlanması var. Trigliserid 290. Gözümde 0,50 sol 050-0.25 sağ miyop var sağ tarafta 175 derece açılı astigmat var. Diyetisyene gönderildim. Diyetle kontrol altına alınabilecek bir obezite hastasıyım.Sağ kulak zarında çökme var. Obez, tip 2 diyabet, Primer Hipertansiyon, Karaciğer yağlanması, Trigliserid (kanda yağ oranı) yüksekliği, miyop ve astigmat, Kolestrol, Kulak zarı çökmesi bu hastalıklarla % kaç rapor alabilirim.

Son düzenleme:
tlp 2 20 tansiyon 10 kollesterol verilmeyebilir gözde verilmez yada çok az verilir obezite ise vücut kitle indeksine göre verilir ama ordanda fazla bişe gelmez yani 40 barajını bulamayabilirsiniz ama bulada bilirsin yukarıda yazdıklarım garanti oranlardır diğerleri belli olmaz

kollestrol %10 veriliyor ben aldim tip2 %20 tansiyon%10 kollestrol%10

baltazara göre hesapla 25 ancak bulur belkide bulmaz

merhaba bende dun ızmır cıglı devlet hastanesınde heyete gırdım 9 adet bolum gezdım mıgren ıcın oran vermedıler 5 yıllık hastayım topamax 25 kullanıyorum sadece yazdı ayda 3 adet atak gecıyor dıye ayagımdakı varısler ıcın de oran vermedıler dahılıye doktoru seker %20 hıpertansıyoın %10 hipertrıget galıba kolestrol %10 verdı .Dahılıye doktorunun tek yazdıgı kısımdada baltazar uygulanırmı oranım ne cıkar yardımcı olursanız sevınırım

gecmis olsun.yeni acilan organizedeki arastirma hastanesinden mi heyete girdiniz.randevu olayi nasil.gittiginiz gun girebildinizmi.

umitkal

baltazar hesabına göre % 35 yapar nöroloji Dr diyabet hastası olduğunuzu belirtinizmi diyabete bağlı ayak ağrısına nöropatiye 10 puan vermesi gerekirdi variz için kalp damar mı değerlendirme yaptı.

belırttım hatta dahılıye dr kendı soyledı norolojı dr soyle dıye ama puan vermedı varıs ıcın kalp damar dr puan vermedı

evet organızede yenı acılan hastane ama ben 45 gun once karsıyaka devlet hastanesınden almıstım oraya yonlendırdıler sabahtan doktorlara muayene olup ogleden sonra heyete gırıyorsun ben goz doktoro rontgen ıstedıgı ıcın haftaya salı gunu gırecem

Üst Alt