Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kocaeli'de engelli raporu almanın kolay olduğu bir hastane var mı?

Buzzdad

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Kocaeli de en kolay rapor alacağım hastahane neresidir,fazla beklemeden çabuk halledebilmek için tavsiye edeceğiniz bir hastahana varmı ? Yoksa direk üniversite araştırma hastahanesine mi gideyim. Bir de benim sorunum gırtlak kanseri. Hangi branşa/departmana başvurmam gerekli. Teşekkürler.

Kardeşim sen kurul sekreterine gideceksin o sana gün verecek ve gideceğin poliklinikleri yazacak onkoloji başta olmak üzere birkaç poliklinige gidersin orda nereler sakin bilemediğim için hastane öneremicem ama sürekli gittiğin hastane yetkiliyse oraya gitmeni öneririm yabancılık çekmessin
Buzzdad

sarasota Kadırada da veriyor heyet raporu ama burada onkoloji yok, nasıl olur başka yeremi sevkederler. Şimdi Kandıradayım ben de ondan sordum .? Acaba direk Kocaeli üniversite araştırmaya mı gitsem ne dersin hocam ? Ameliyatı olduğum hastahane özel Medipol. Heyet veremiyor doğal olarak.

Okadarını bilemicem ancak dedigim gibi yap nereye gidiyorsan oraya git zaten sevk olayı olabilir yada başka bir bölümde bakabilir orası net değil

Üst Alt