Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kısa boy için oto koltuğu yükseltici önerisi olan var mı?

Bulursan bana da söyle koltuk eğimini kaldırıp 10-15 cm yükseltecek bir şey lazım, ben bulamadım arabacığımı minderle kullanıyorum

Pedala yetişebiliyon mu , önünü görüyon mu , çok eski değilse araç genelde koltukta kendinden yükseltici olur

@Emrekvk,
Pedala yetişiyorum ama zaten elden tertibat var. Önümü net görmek istiyorum. Koltuğu son yere kadar kaldırdım amma yeterli olmuyor. Koltuk minderi ile çözdüm bir nebze ama daha profesyonel bir çözüm arıyorum.

Skolyozu olanların en büyük sorunu sanırım, biz döşemeciye yaptırmıştık yastik gibi iki tane süngerden, ama güzel minderler bulan varsa linkini atabilir :)

Merhaba

Özel olarak hazır varmıdır bilmiyorum ama 120 dns bondeks süngerlerler var onlar biraz daha serttir kalıp gibidir onlardan alıp bi oto döşemecide kendi aracınıza göre tasarlayıp kullanabilirsiniz.İnternette bondenks sünger diye aratırsanız bulursunuz.

Üst Alt