Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kifoz hastasıyım. H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

karael3256

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkeze iyi forumlar ben kayseride yasıyorum 2011 yılında kifozdan ameliyat oldum 32 tane platin taktılar ve 85 derece gibi bir egiklik vardı 2014 yılında 2 tane platinim kırılmıs bu 2 tanesını cıkarttırdım yanı 30 tane platin kaldı ben h sınıfı ehlıyet almak ıstıyorum bu mumkun mu

hocam sol ayagı sag ayagından 3 cm kısadır dıye de not dustururum ben veya egilemiyorum agrı oluyo felan desem hangısı daha saglam olur

Sol alt ekstremiteden sakatlık bulunduğunda ''Otomatik vitesli araçları kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır'' ibareli rapor alabilirsiniz.

hocam ben Sol alt ekstremiteden sakatlık bu hastalıgın ne oldugunu bılmıyorum bu nedir ?

Sol alt ekstremitede (ayak veya bacakta) sakatlık bulunma durumu.O yüzden ''Otomatik vitesli araçları kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır'' ibareli rapor alabilirsiniz.

Üst Alt