merhaba arkadaşlar annemim %98 raporu var ötv indirimli araç alacağımızı öğredim araştırma yaptım vasi olmam gerekiyormuş sulh hukuk mahkemesine başvurada bulundum ağustos ayında orda çalışan memurlara dosya için neler gerektiğini sordum devlet hastenesinden vasilik için uygundur yazan rapor sabıka kaydı kimlik fotokopileri vs. hemen devlet hastenesine rapor için yazı yazdılar elden takip edilecek diye yazıyı elden hastaneye götürdüm daha sonra anneme tekrardan heyet raporu aldık diğer işlemler kolaydı tüm evrakları mahkeme dosyasuna koyduk mahkeme 22 ekime gün verdi mahkemeye girdim kısa sürdü hakime araç almak istediğimi söyledim karardan sonra tekrardan müracat edeceksin onay verdikten sonra alabilirsin dedi bugün kasımın 10 daha karar çıkmadı. buraya kadar sormak istediğiniz bişey varsa cevap verebilirim.
benim kendi adıma aracım var karar bu hafta çıkacakmış benim arabam bir sıkıntı yaratırmı diğelim ki bir sorun olmadı hakim araç alınabilir dedi, bundan sonra ne yapacam bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
benim kendi adıma aracım var karar bu hafta çıkacakmış benim arabam bir sıkıntı yaratırmı diğelim ki bir sorun olmadı hakim araç alınabilir dedi, bundan sonra ne yapacam bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.