Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaybolan özürlü raporumu nasıl temin edebilirim?

Konular
18
Reaksiyonlar
0
özürlü raporumu aslını serbest kart çıkrtmak için vermiştim rapor orada kayboldu bulamadılar..vergi indiriminden faydalanarak yuzde 40 lık raporla emekli oldum.raporu daha önce fotokopilerini çıkartarak sgk ya aslı gibidir mührünü vurdurmustum.üstündeki fotografta fotokopi oldugu için aslını istiyolar lazım şu an..vergi dairesi aynısını çıkarırmı.bilgisi olan bilgisini paylaşırsa sevinirim..

Bir dilekçe ile başvurarak raporunuzun aslının aynıdır onaylı bir nüshasını talep edin vereceklerdir.

Vergi inidirimi raporunuz kayıpsa vergi dairesine, engellilik oranınızı belirten sağlık raporunuz kayıpsa raporu aldığınızı hastaneye dilekçe ile başvurmanız durumunda aslının aynıdır onaylı bir nüshasını verirler.

ankaradan 3 nüsha olarak gelen yani vergi dairesi maliye ve vergi ndirim raporum bunların 3ü biarada geldi yasadıgım il oran vermedi ankara oran verip yolladı ankarayamı gitmem gerekiyor. iyi akşamlar.

Vergi indirim raporunuzu size zaten vermez hastane, raporunuz hastaneden Ankara Merkez Sağlık Kurulu'na gönderirler orada bulunan heyet rahatsızlığınız için uygun tanı ve oran verilmiş mi onu kontrol eder sonrasında onaylar ve başvuru ilinizdeki vergi dairesine gönderir vergi dairesi de size onaylı bir nüshasını verir ve iş yerinize vergi indiriminizin uygulanması için yazı gönderir sonrasında da vergi indiriminiz başlamış olur. Sizin kaybettiğiniz rapor buysa vergi dairesine bir dilekçe ile başvurmanız yeterli olacaktır.

Üst Alt