Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kasım'da EKPSS ikinci atama olur mu?

Ceren 16 sen puana göre yap o zaman:) yıllardır sınavlara öğrenci hazırlarım hiç puana göre tercih yapmam. Gene de sen doğru bildiğini yap.

rind;

puan olduğu zaman insanın içi rahat oluyor ondan dedim puana göre yapmıyacağım benim yazacağım yerler belli müze araştırmacılığı :)

Ayşegül;
En son atamada hizmetli olarak girenlerin en düşüğü 77 Puanla girdiler.

Ekpss 2 den tercih yaptim 2 atama mi oluyor ekstra bi alim dahami olacak bundan sonra

Şu an yaptığın tercih 2014 2. atamalar zaten.
Çünkü ilk atamalar şubat gibi yapılmıştı.

yalnizefe;

Peki diyelim ki memurluk tercihi yaptık ve yerleştik. tercihler 8inde bitiyor, öğretmen atama görüşmeleri 6-7 si gibi meclise gelecek, diyelim ki adamlar iki gün sonra engelli öğretmen alacağız dediler. Bu durumda yerleştiğin için öğretmenlik için başvuru yapamazsın mı derler yoksa yerleşsende göreve başlamadığın için tekrar tercih yapılabilir mi öğretmenlik için?

rind;
malesef yerleştiğin için, 2014 ekpss puanını artık kullanamayacağın için, öğretmenlik tercih edemiyorsun. bunun mağduriyetini 2 yıldır çekiyor ömss ye girenler...
ya memurluk, ya da öğretmenlik... seçim yapmak zorundasın...

yalnizefe;
ya işte buna kızıyorum ikisi aynı anda olsa insanlar kumar oynar gibi tercih yapmak zorunda kalmasa hem öğretmenler normal memurlukları işgal etmeseler

şubat ayındaki tercih

slm arkadaşlar 2. tercih şubat ayında KESİN yapılacak mı

Ikinci tercihlerde daha fazla organize olunmali tercih yapmadim ikinci tercihleri beklicem ama ses getiricek birseyler yapilmali.

şubatta 2. atama diye bir şey yok arkadaşlar boşuna heveslenmeyin lütfen. en erken mayıs haziran olur

2. tercihler ne zaman yapilir?

Arkadaslar bu soruyu sormak icin erken biliyoru olm 2. Tercihler hangi ayda yapilir 1. Tercihtemi alim sayisi yuksek olkur2. Tercihtemi yuksek. Olur?

Ikinci tercihler 2015 nisanda olur tahminim ya da Şubat ayında ikinci tercihler de puanlar düşer zaten

Bakan şubat dedi ama sanmıyorum mart veya nisana sarkabilir.

2. Tercihte Ne kadar alım yapılırki acaba,bilgisi olan varmi.

Pardon Devlet personel başkanı kumbuzoğlu eylem yapan arkadaşları ziyaret ettiğinde söylemişti.

2014 lisans larda şubatta puanlar 48 e kadar düşmüştü Meb almışlardı hep düşer muhtemelen

resmi açıklama olmadığı sürece kesin diye birşey yok, helede söz konusu kişi Bakan Çelik se... eylem dönemi ve sonunda, 2. atama şubat 2015 te olacak dendi. Bakan Çelik eylemcilerle görüşürken "6 ay sonra" ifadesini kullanmıştı. sözlerinin arkalarında durup durmamaları ayrı konu...
Engelliler Sitesi - Açlık grevinde mutlu son!
Engelliler Sitesi - Bakan Çelik İle Neler Görüşüldü?
Bakan Çelik, videonun 2.30. dakikasında ve 5. dakika 20. saniyesinde "6 ay sonra yine bir alım" dedi

Yalnız efe; banada bir yardım ederseniz çok sevinirim ben ortaöğretim 2001den tercih ypyorum hiçbir sertfkam yok vhki yazablirmyim??yanında nitelik kodu yok ama 2012ömss ile vhki kadrosuna atanan bir arkadaştan istemişler blgsyr sertfkası ne ösym nede dpb net bişey sylemiyor mağdur olmktn korkuyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...

Bursa 1984;

Ben kılavuza göre yorum yaparım, kılavuzda "sertifika istemiyor" VHKİ kadrolarında. Kurumların keyfi uygulamalarına karşı yargı yolu açıktır. Kılavuz dayanak gösterilerek hak kazanılır. Kişi kılavuza göre tercih yapmak durumundadır malum, yol gösterici o dur...

VHKİ kadrosunu seçen kişi de bilgisayardan anlamalı ama böyle bir durumda söz konusu...

Tamam ama blgsyr işletmenliği santrl.mem.kaloriferci vs hepsinin kodu var da vhki de niye yok? Biraz anlyorum zamanla ypblrm ama en başında sertka isteme hakkı yok dye dşünyorum çünkü kılavuzda böyle bişey yok zaten tercih hakkımı dolduramıyorum bile bide onu çıkartırsam şansım iyice azalck niye net bir bilgi yok!! Birçok yeri ardm hiçkimse net bşe demedi Allah hepimizin yatdımcısı olsun sende net bşey sylyemedin yinede teşekkürler hoşçkl yalnız efe....

Net olan; "kılavuzda yoksa kurum isteyemez". isterse keyfi uygulamadır, mahkemede hakkını alırsın...
VHKİ alan kurumların yönetmeliklerini ve atanma kuralları ile ilgili araştırma yap. biyerde bir dayanak noktası "Kurumun VHKİ kadrosuna atanacak adaylardan bilg sertifikası istenir" gibi bir ibareye rastlarsan yazmasın. böyle bir bilgiye rastlamazsan sen haklısın... DPB sayfasını incele, bu durumda olanlara DPB ne cevap vermiş...?

Zamanda azalyor bide dediğim gibi tercih edecğim sınırlı yer var oyüzden panik oldum:( bana bir fikir daha verdiğin için çok teşekkür ederim son kez araştrp öyle karar vericm hoşçakl herşey gönlünce olsun...

Üst Alt