Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karpal tünel sendrumu ameliyatı sonuçları olumlu olur mu?

CORTU

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
137
Arkadaşlar merhaba ailenizden anne babanız yaşlı insanlar karpal tünel sendrumundan ameliyat oldumu sonucu nasıl oldu? Bilgi vermenizi rica ediyorum . Annem ameliyat olacak çok endişeliyim korkuyorum( el bilegi sinir sıkışması)

Ben oldum amaliyatta sıkıntı yok ama faydasıda yok çünkü 3 sene sonra tekrar aynı durumdayım amaliyat geçici bir rahatlama

@bursalı1999 annemin anjio için el bileginden girmek için dr. Zorlamış el bileginden girememiş anjio sonrasında ögrendik karpal tünel oldugunu annemin. Cvp için çok teşekkür ederim. ( yaşadıgınız şehirde algoloji poliklinigi varsa araştırıp gidebilirsiniz) belki size faydalı olur kalp dr. Anneme oraya gitmemizi önermişti

Bazı durumlarda kalıcı bir çözüm olamayabiliyor. Ameliyat sonrası siz fizik tedavi aldınızmı? Annem için denedik faydalı olmadı. Özel hastanede igne emg sonucundada karpal tünel sendrumu çıktı sonuç ameliyattı

Üst Alt