Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardiyolojiden %100 engelli raporum var. Araç alabilir miyiz? Vasi şartı var mı?

Kaylak06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Abilerim ablalarım Hayırlı günler
Benim. Yasim 17 Kardiyoloji bölümünde. % 100 Engelli raporum var Raporumda istihdam , Özürlü kimlik kartı , sosyal yardim ve süregen kronik yerleri isaretli biz bu raporla araba almak istiyoruz yalniz bayiye gittigimizde mahkemeden karar aldinizmi dedi ben birazdaha arstirdim ve vasi karari ve araba alabilir karari lazimmis mahkemeden biz bu vasi kararini alabilirmiyiz elim ve ayagim saglam evde yuruyebiliyorum ama disarida bir yere araba olmadan cikamiyorum biz bu vasi kararini ve araba alabilri kararini alabilirmiyiz yardimci olurmusunuz ?

kaylak06 kardeşim yaşın 17 ise vasi kararına gerek yoktur 18 yaşından küçükler zaten anne veya baba velayetindedirler benim bildiğim kadarıyla direk gidip bayiden araç alabilirsiniz.

Antalyada gittigimiz bayi bizden mahkeme karari varmi dedi peki bunu sizce neden demistir rapora araba alabilir karari eklettirebilmek icinmi tesekkurler tekrardan

%100 raporu olup Agır özürlü olmayan biri araç alabilirmi.

Merhaba benim %100 2 yıl süreli engelli raporum var raporumda sosya yardım istihdam özürlü kimlik kartı ve sürgen kronik yerleri isaretli ama raporumda agır özürlü yeri isaretli degil bu yüzden araç almada bir sıkıntı olurmu yardimci olurmusunuz ?

Üst Alt