Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanedyen koltuk değneklerindeki oynar başlık..? [Soru]

asabi

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Selam, benim size sorum var.
normal kanatyen koltuk değneklerinin kola geçen o yarım ay şeklindeki yerin oynar olanını biliyor musunuz? elinizi bıraksanız da o kolunuzdan çıkmıyor ve oynar özelliğiyle elinizi bi şeyi almak, açmak gibi kullanabiliyorsunuz.
internet siteleri dolaştım. Türkiye'de bulamadım. medikalcım yardımcı olmak istedi, o da bulamadı, daha doğrusu buldu malum çin işi çıktı; tam olan yerim de gidiyordu.
bulunduğum yer avantajıyla yabancılardan istedim getirdiler, ama nereye kadar, dilenciyi geçtik. ben devamlı rahat ulaşabileceğim medikal arıyorum ya Türkiye genelinde hiçmi yok, yoksa benden başka bu tip koltuk değneyi benmi arıyorum.
hep özelleri dışardan mı arıyacağız, alacağız... :?:

merhaba
bahsettiğiniz koltuk değneyi çok ilgimi çekti
tam ismini kodunu falan yazabilirmisiniz

iyi günler

Türkiyede bulamadımki kodunu vereyim hep yabancı tanıdıklarım getirdi biraz daha kendini zorla çıkaramazsan resmini çekip gönderirim hani el tutacak yerinin üzerinde ki kola geçen yeri var ya orası sabit değil değnek koldan düşmüyor elinizi tutanağını bıraksanız bile koldan değnek düşmüyor

resim hazırladım ama gönderemedim yardım edermisiniz

birilerinden habire bi şeyler istemek zor..bilirim.
ama bi yol daha var google'da ara mesela amazon.com a bak
mutlaka aradığın gibi bir şeyi bulursun. ver siparişi adresine gelsin.
biraz ingilizce ve kredi kartı lazım tabii.
eğer bu yöntem ilgini çekerse yaz
ben yardımcı olurum.

ben isterim ki Türkiyedeki medikallerde bayiilik olsun.takdir edersinizki o kadar pahalı,o kadar az talep olan aletleri getirebiliyorlar,bayiilik alabiliyorlar .bu malzeme ne hikmetse olmuyor.ben bizde olsun bizden alalım istiyorum.medikallerin bahanesi patent.bilmem bana çok açıklayıcı gelmedi.lisanım ve yabancı tanıdıklarım var ,ben bizde,bizden...............

Ankara da değil Türkiyede bulunursa kafamı karacağım zaten.bu kadar basit madikal malzemesi yokları oynuyor. :cry:

hay Allah razı olsun ozzy kardeş.baktım,bulunmaza ulaştığın için.hani demiştim Türkiyede bulunursa kafamı kıracam diye :lol: :oops: önceki yazımdaki,sözüm geri diyorum ilgi ve araştırmaların için sonsuz teşekkür.

rica ederim asabi kardeş;birbirimize yardımcı olmak görevimiz umarım işine yarar.... :wink:

Üst Alt