Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalpten %100 raporum var. Alacağım aracı ben de kullanabilir miyim?
İyi akşamlar dün itibariyle Kalp yetmezliği nedeniyle %100 engelli raporu verdiler şimdi benim e sınıfı ehliyetim var. Otobüs şoförü yüm ötv siz alacağım aracı kendim kullanabilirmiyim? şimdi den teşekkür ederim herkese
Araç alımı ile sürücü belgesi iki ayrı konudur. Araç alım işlemlerini siz değil bir yakınınızın vekaletle yapmasını öneririm. Kimse araç alım işlemlerinde "sürücü belgen var mı" diye sormaz. Karşınıza bir engel çıkacağını sanmıyorum.
Araç alındıktan sonra, aracı uygun sürücü belgesine sahip -istisnasız- herkes kullanabilir. Sizin de B sınıfı ehliyetiniz olduğuna göre, kullanmanıza mani hiç bir durum yok.
Akadaşım 2021 e kadar zaten ehliyetin gecerli ancak sonrasinda ehliyetini değiştirmek zorundasin bu durumda kalp hastalıkları belli bir düzeyin üzerindekiler doktorun insiyatifine bıraktı yani senin durumun doktora baÄ£lı onlar karar verecek en iyi şartlarda bile sana ticari araç kullanamaz derler haberin olsun yani enazından benim görüşüm bu