Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp ritim bozukluğum var ve iş bulamıyorum..?

Zafer28

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba 20 yaşındayım doğuştan gelme kalp ritim bozukluğum var askerlik muayenesinde çıktı şuanda ne kadar iş başvurusu yapmış olsam da genel olarak hepsinden olumsuz yanıtı aldım. Kalp ritim bozukluğum var deyince o zaman olmaz veya firma sıkıntı çıkarır diyorlar çok ağır yük altına giremiyorum ne yapacağım bilmiyorum sizin fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
@Zafer28,
Geçmiş olsun Kalp ritm bozukluğunun seviyeleri var.

İşe başvuruda söylemek zorunda değilsiniz çok ağır bir iş değilse sorun olmayacaktır kalp ve psikiyatrik rahatsızlık deyince işverenler geri duruyor.

Eğer ileri seviyedeyse ve %40 üzeri engelli raporu alabilirseniz engelli kadrolarına ve ekpss sınavuna başvurabilirsiniz ama özelde de aynı önyargı ordada var.

@kara duman,
Her iş başvurusunda askerliğimi soruyorlar muaf olanı seçiyorum sebebini sorunca da söylüyorum bugün bile 2 tane ilan için ulaştım ama kabul edilmedim. Benim seviyem sanırım %10 bile değil anjiyo olmam gerekiyor ves falan yazıyordu kalbini yormuş dedi en basit iş bile olsa kabul etmiyorlar acaba anjiyo sonrası engelli raporu alınabilir mi?

@Zafer28, Başvurduğun işi yapabileceğini düşünüyorsan muaf raporunda ki gerçek sebebi söylemiyebilirsin başka bir hastalık söyle gitsin.

Üst Alt