Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp rahatsızllığım oluştu. B sınıfı ehliyetimi kullanmak soruna yol açar mı?

NİMBUZ

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İyi günler %45 kalp rahatsızlığımdan raporum var ayrıca ritim bozukluğu ablasyon sonrası düzelmediği için sanırım %50 de ona verirler ve iki özürde kalpte olduğu için balthazart ile azalmadan %95 rapor alırım diye düşünüyorum ancak kendim B sınıfı ehliyeti kullanmaya devam edebilir miyim ?
LÜTFEN BİLEN BİRİSİ CEVAP YAZSIN

NİMBUZ

yeni sürücü yönetmeliği'nde 6. maddenin 2. fokrasını inceleyin. Ne tür kalp rahatsızlıklarında sürücü belgesi verilebileceğine dair detaylar orada yazılı.

Şu anda B sınıfı ehliyetiniz var ve rahatsızlığınızla ilgili olarak emniyet'e bir bildirim olmadığı için teorik olarak B sınıfı ehliyetinizle araç kullanmanıza mani bir durum yok. Ama hem kendi güvenliğiniz için çok çok dikkatli olun. Hem de 5 yıl içerisinde sürücü belgelerinin yenilenmesi zorunluluğunu unutmayın. O süre sonunda yeni rapor alacaksınız ve sonucuna göre sürücü belgesi açısından işleme konacak...

Üst Alt