Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp Kapakçığına ameliyat olmadan % kaç rapor alabilirim?

TARYAVUZ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba öncelikle sitenizi çok yararlı buldum ve sürekli takip etmeye başladım.

Bende kalp kapakçığında az derece de kaçak söz konusu yani ileri ki dönemlerde operasyon geçirme ihtimalim ameliyat olmadan yüzde kaç oranında rapor verirler

teşekkür ederim

Merhaba geçmiş olsun.

kaçak derken, kalp kapak yetersizliğinden (kalbin açılıp kapanırken görevini yetirmede tam başarılı olamamasından kaynaklanan bir durumdan) söz ediyorsanız ve çok az derece eser miktarda ise oran alamazsınız hafifse %5 veya %10 ancak alabilirsiniz.

bu çok basit olarak görülen, ileri seviyeye gelmedikçe tedavi gerektirmeyen bir durumdur.

ejeksiyon fraksiyonu oranı % kaç orasıda 50 ve üzeri ise sıkıntı yok.

ama yinede en iyi bilgiyi size muayene eden dr'unuzdan veya heyet bölümünden alabilirsiniz.

pazartesi tekrar muayene olucam bakalım bundan 5 sene öncesinde hafif derece de bir kaçak var demişti ama hangi kapakta olduğunu bilmiyorum bende çok umursamamıştım.aynı şekilde ms atağı geçirmiştim 2010 da sonrasında kortizon vermişlerdi o zamandan beri çok şiddetli atak geçirmedim ve onuda umursamadım.Bakalım bunların dr larına soracam yüzde kaç oranında rapor alabiliyorum.cevap verdiğin için teşekkür ederim suskun mutsuz umutlu..

Üst Alt