Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastalığı ile malulen emekli olabilir miyim?

deniz0816

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2023 de mitral kapak ameliyatı oldum ileri yetmezlik vardı 2024 de pıhtı attı beyne konuşma bozukluğu oldu felç geçirdim kalp kapağında pıhtı olduğu için vucuta pıhtı yolladığı tespit edildi trambektomi yapıldı pıhtı giderildi
2025 de değişen kalp kapağında enfeksiyon tespit edildi o enfeksiyon aort kapağınida bozmuş ileri aort yetmezliği ileri mitral yetmezligi tespit edildi gene ameliyat oldum endokardit ameliyatı çıktım ameliyattan sonra av tam blok teşhisi koyuldu ventikuler taşikardi yaşadim 20 den fazla defibrilatörle dondurduler sonra pil takıldı malulen emekli olurmuyum acaba 13 yıl çalışma 4217 prim gün var

20'den fazla arrest olup geri döndürüldüğünü yazmışsın..Tanı ve şikayetlerinize bakılırsa malulen emekli olmanızda bir engel yok.

Prim ve gün sayısı ile pek ilgilenmiyorum.. hastalık ve şikayetleriniz emekli olmanız için yeterli.

@deniz0816,

Üst Alt