Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kafa travması epilepsi için verilen saglık kurulu raporu yüzde kaç olur?

Boşuna

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Benim 2004 tarihli %65 2022 yasa için çıkartdıgım süreklidir raporum varken,Engelli porsonel alımı için yeni bir rapor başvurusunda bulundum ve benim raporumu %20 süreklidir çıkartdılar, Bu durumda benim maaşım kesilirmi ,Her iki raporu aynı hastaneden aldım bu derece farklılık nedir oranlarda

maaşınız kesilirmi kesilmezmi demeyin gidin kendiniz durumu anlatın sydv ye aksi halde raporu aldığınız tarhten itibaren aldığınız maaşı yasal faiziyle geri talep edebilirler haberiniz olsun özellikle epilepsi hastalığında oranlar yarı yarıya düşürüldü bu yüzden rapor oranınız çok düşmüş maalesef Boşuna

saglık kurulu raporu

sarasota

Arkadaşlar %20 aldıgım rapora itiraz ettim ve henüz heyete girmedim şimdi sadece norolejiden epilepsi%40 başka bölümlerde sadecece birtane sıfır var bu raporda heyetde bir düşüş olurmu birde beyin cerrahi kaldı ilaclı mr için gün verdiler

Genelde değişmez epilepsiden oranlar çok düşürüldü 40 almanız ileri safhası gösteriyor

Üst Alt