Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Izmirde nereleri tercih edebilirim?

sinemberilozdemir

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba herkese ben izmirde oturuyorum. Ortaogretimden sinava girdim. 80.5 puan aldim. 19 yasindayim. Bolumum radyo ve televizyon. Brans siralamasinda birinciyim ama isime yaramiyor orasi ayri. Herneyse ben tercih robotunda bilgilerimi girdigimde yani sadece izmir yaptigimda 8 veri cikiyo. 1 tanesi memur 1 tanesi muezzin geri kalani yh hizmetli. Ben tekerlekli sandalyedeyim. % 96 raporum var. Sma kas hastasiyim Hizmetli yi tercih etmeli miyim? Ailem tercih et zorlamazlar diyor ama ben pisman olacağım birsey yapmak istemiyorum. Bu veriler dogrumudur ve hizmetliyi tercih etmek ne kadar mantikli bu oranla yardimci olursaniz cok sevinirim.

80.5 puan ile izmir'de memurluk sana gelmez sinem.
Müezzin de senin branşın değil zaten..
Hizmetli de çok çok zor o puana inmesi izmir için.. 80-90 kişi alacaklar zaten..
Bence izmir'i ilk tercih yap ya tutarsa hesabı ondan sonra ankara'nın doğusuna yüklen..
Benim puan 80,37 branşım motor teknolojileri ama kadro açılmadığı için mecburen hizmetli yazcam çünkü bu puana memurluk falan gelmez.. 30 tercih olacaksa eğer boşu boşuna tercih sırası heba etmeye gerek yok..
Yaşın daha müsait aslında, ben izmir dışına çıkamam diyorsan bu tercihlerde izmir yaz, olmadı seneye yapılacak sınava şimdiden hazırlan yüksek bir puan al izmir için şansın çoğalsın.. bende izmir'den çıkmak istemiyorum ama memur olmak için mecburen yazcam bir yerler.. yaşım 30 yapcak bişey yok.. :)

Memurluk gelecek demedim zaten o memurluga da erkek istiyorlar. Benim sorum su hizmetliyi sectigimde diyelim ki oldu? Yapabilirmiyim tekerlekli sandalyeme gore bi is verirlermi zorlanirmiyim bunlari merak ediyorum cunku engelim dusuk bi oran degil. % 96 mutsuz olcagim bi ise girmek istemem. Izmirden cikmam mumkun degil.. burasi otobusleriyle ulasimiyla en yasanilabilir yer benim icin

Sen atandıktan sonra elbette sana göre bir iş verirler sinem.. sandalyeden kalk temizlik yap demezler.. masa başı bir iş verirler ama daha önce de dediğim gibi 80 puana izmir çok zor, hatta imkansız gibi bir şey.. bende izmir'de yaşıyorum buca'da.. hergün konak'a otobüsle gelip evime otobüsle dönüyorum ve izmir'de ulaşımın ne olduğunu çok iyi biliyorum.. evli olmasam izmir'i zerre kadar düşünmem..daha ne kentler var Türkiye'de yaşanacak.. zaten sen memur ol bir sene sonra dilekçe verip kendini izmir'e tayin ettirebilirsin. Engelli memurların böyle bir hakkı var diye biliyorum.. hayat senin hayatın tercih senin tercih'in sinem.. iyi düşün öyle karar ver bu fırsat bir daha eline geçmeyebilir..

Fiziksel olarak seni zorlayacak hiçbir şey yaptıramazlar dedi bi tanıdığım, ben de fiziksel olarak yapamayacak durumdayım ancak hizmetlilikten başka çare yok. Raporumuz var nihayetinde. Sen ilk tercihine gene izmir yaz, sonraki tercihlerini de tekerlekli sandalye ile fazla zorlanmayacağın düzgün yapılanmış şehirleri araştır oraları yaz. İnşallah atanırsın.

Üst Alt