Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İthal oto için yedek parça getirme prosedürü nedir?

cazcı

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
merhabalar yurt dışından engelli otolar için yedek parça getirmenin prosedürü nedir? bilgisi olan varmı?

Bu konuda özel bir düzenleme yok diye biliyorum. Yani, vergisini ödeyerek parça getirtmekten başka yol yok sanırım...

valla yedek parçanın boyutuna bağlı digital degilse ve fazla büyük degilse tanıdıkda varsa bagaja vs koyup getirilebilir. abartı birşeyse zaten burdada bulursun getirme vergi vs aynı fiyata denk gelir.

Yurtiçinde de oto yedek parça satan firmalar var , bu konular hakkında cok bilgim yok ama artık çeşitli web sitelerinden oto yedek parça bulmak cok kolastı diye biliyorum . babamın online olarak sipariş verdiği bir site var www.otoyedek-parca.com buranın yetkileriyle irtibata gecip istediğiniz parcaların siparişinide verebilrsiniz sanırım . biz hiç aksaklık yasamadık bu konuda :) bilgim oldugunan bende paylasm yapmak istedim yardımcı olabildiysem sevinirim
:eek:

yurt dışında tanıdığın var ise kargo ile yollatabilirsin ben eski aracım için otomatik şanzuman beyni ve aırbag getirtmiştim ..

mrb arkadaşlar ben yaklasık 7 yıl Çinde yaşıyordum ve su anda temelli olarak tr ye dönüş yaptım ve şu anda Çinden buraya oto yedek parçası ve aksesuarlarının ithalatını yapmak istiyorum ama uzun süredir Türkiyede olmadıgım için elimde pazar agım mevcut degil bu site sayedinde bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek yada benım ile birlikde ürün getirebilecek arkadaş arıyorum bana ulaşabileceginiz email adresimi bırakacam bana cevap azarsanız sevinirm ::: ibrahimavci49@hotmail.com

Üst Alt