Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İthal oto için yedek parça getirme prosedürü nedir?
valla yedek parçanın boyutuna bağlı digital degilse ve fazla büyük degilse tanıdıkda varsa bagaja vs koyup getirilebilir. abartı birşeyse zaten burdada bulursun getirme vergi vs aynı fiyata denk gelir.
Yurtiçinde de oto yedek parça satan firmalar var , bu konular hakkında cok bilgim yok ama artık çeşitli web sitelerinden oto yedek parça bulmak cok kolastı diye biliyorum . babamın online olarak sipariş verdiği bir site var www.otoyedek-parca.com buranın yetkileriyle irtibata gecip istediğiniz parcaların siparişinide verebilrsiniz sanırım . biz hiç aksaklık yasamadık bu konuda bilgim oldugunan bende paylasm yapmak istedim yardımcı olabildiysem sevinirim
Oto yedek parça ithal etme konusunda bilgim yok ama online olarak işlem yaptıgım bir site var İstanbul Oto Yedek Parça Satışı | Her Türlü Araba Aksesuarı ve Yedek Parçaları Online Bulabilirsiniz birşeye ihtiyacı oldugunda direkt siperişini geciyor site admini sonra maillle ya da telefonla geri dönüş yapıyor , bir çok markaya ait yedek parça da var sitelerinde . bu konuda paylasımda bulunmak istedim.
mrb arkadaşlar ben yaklasık 7 yıl Çinde yaşıyordum ve su anda temelli olarak tr ye dönüş yaptım ve şu anda Çinden buraya oto yedek parçası ve aksesuarlarının ithalatını yapmak istiyorum ama uzun süredir Türkiyede olmadıgım için elimde pazar agım mevcut degil bu site sayedinde bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek yada benım ile birlikde ürün getirebilecek arkadaş arıyorum bana ulaşabileceginiz email adresimi bırakacam bana cevap azarsanız sevinirm ::: ibrahimavci49@hotmail.com