Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyeri Hekimleri her işe alımlarda engelimizden dolayı zorluk çıkartıyor!?

creep1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar artık düşük ve orta risk farketmeksizin her iş yeri iş yeri hekimiyle çalışmak zorundaymış. Kanun bu sene güncellenmiş yeni haber gibi yazdığıma bakmayın...

Beni üzen nokta şu önemli ya da önemsiz herhangi bi hastalığımı neden herkes görecek yani büyük bi firma olur ağır çalışma şartları vardır onu anlarım ama bi esnafın yanında işe girseniz bile işyeri hekimi bunu görerek işvereninizle paylaşabilecek...

Geçen buna benzer bi konuda mağdur edildim gerçekten hayal kırıklığı içerisindeyim.

1 senedir işsizim işsizlik maaşım biteli 4 ay oldu bu 4 aylık sürede aşağı yukarı 30 işletmeye iş için başvurdum çoğunlukla kabul edildim fakat yüzde 40 bipolar bozukluk hastalığım nedeniyle işyeri hekimleri çalışmama onay vermedi..Kalan kısmı da direkt başvurularımı engellilikten reddetti..Engelli emekliliğimde de 6 aydır bekletiliyorum bi 6 ay daha üniversite hastanesi hekimi tarafından kontrol tedavisine tabi tutulacağım..

Çalışmak istiyorum çalıştırmıyorlar emekli edin diyorum etmiyorlar beş parasız kaldım...İşyeri hekimlerinin ağının genişletilmesi yani bu güncelleme doğruysa benim gibi yüzlerce engelli araya adam sokmadan torpil işletmeden iş miş bulamaz..Tek umudum vakıflar müdürlüğünün muhtaç aylığı bakalım onlar ne karar vercek başvurdum oraya..Onlar da red verirse katil olmam yakındır...Bu memleket Tanpınar'ın dediği gibi evlatlarına iyi davranmıyor...

İşyeri hekimi psikiyatride takipli olduğumuzu ve teşhisimizi görebilir mi? Engelli raporu yok

İşyeri hekimleri genelde özellikle pisikiyatrik rahatsızlığı olanlarda hiç risk almak istemiyor en ufak şeyda çalışmaya uygun değildir diyor.

Anca işyeri sizi tanıyacak sorun çıkmayacağını düşünecek o zaman sorun çıkmıyor.

Çok zor bir durum.

Üst Alt